Oyunlarda nasıl hile yapacağınızı bilin!

Oyun dünyasında yaratıcılık bitmiyor. Oyun püf noktalarını güzellerden duymak ister miydiniz?

Bu ipucu başka ipucu!

Yaratıcı bir servis. İtiraf edin. Oyunlarda bir yerde takıldığınızda püf noktaları, sınırsız cephane, ölümsüzlük gibi seçenekleri kullanarak hile yapmak hoşunuza gidiyor. En azından bitiremeyeceğiniz oyunları bu şekilde bitirme ihtimaliniz doğuyor.

Peki bu püf noktalarını nasıl buluyorsunuz? Ya Türkiye'nin en iyi oyun dergisi Level okuyorsunuz, ya da Internet'te Google araştırmalarına başlıyorsunuz. Peki popüler oyunlarda nasıl hile yapılacağını gösteren özel bir TV programına ne dersiniz?

Internet üzerinden http://www.spike.com/group/hotchicks adresinden erişebileceğiniz "Hot Chicks With Cheat Codes (Hile Kodlarını Veren Fıstıklar)" web sayfası oyunseverler için hem göze, hem kulağa hem de reflekslere hitap ediyor. Sitede (adından da anlaşılabileceği gibi) oyun kodları birbirinden güzel bayanlar tarafından akıcı ve eğlenceli bir anlatımla sunuluyor. İpucu verilen oyunlar arasında Tom Clancy's Rainbow Six Vegas, MotorStorm, Marvel: Ultimate Alliance, Grand Theft Auto III gibi başlıkları sayabiliriz.
Meraklısı için, bir göz atmak gerekli!

Okuyucu Yorumları