Özel ahşap ve altından lüks cep telefonu

Sadece zengin kesime ve dış görünüşe önem verenlere hitap eden Gresso, iki yeni cep telefonu sundu.

Lüks cep telefonları

Pek fazla tanınmış olmayan Rus asıllı cep telefonu üreticisi Gresso, Avantgarde koleksiyonu ile zenginlere ve güzellere hitap etmek istiyor. Koleksiyon içindeki Sol ve Luna (Güneş ve Ay) adında iki telefon var.

Seçkin materyal
İki kıraç modelinde kapakları kısmen titanyum ve Grenadill adında Afrika kökenli özel bir ahşaptan oluşuyor. Klavyeyi ise roma rakamları süslüyor. "Sol" modelinin ekranı safir camından ve klavyesi de altından yapılmış. "Luna" modelinde ise Gresso, çizilmez metal üzerine klavye etiketlemesini lazer ile işlemiş.

İki modelde büyük bir ekranla donatılmış (320 x 240). Telefonlarda işletim sistemi olarak Windows Mobile 6 kurulu. Bunu dışında telefonlar 2 mega piksel çözünürlüğünde kamera, mp3 çalar ve bluetooth desteği sunuyor. Lüks cep telefonlarının 2007'nin 4. çeyreğinde piyasa sürülmesi bekleniyor – Rusya dışında hangi ülkeye ne kadar bir fiyatla geleceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Gresso'dan lüks küçük aletler
Sol ve Luna Gresso'nun ürettiği ilk lüks aletler değil. 2007 ilkbaharında iki özel mp3 çalar 6500 dolara piyasaya sürülmüştü. Bu yüzden bu iki cep telefonunun fiyatının aşırı tuzlu olması pek de şaşırtıcı olmayacak.

Okuyucu Yorumları