Özgürlüğü sevenler için NeolDesc tablet!

7 inçlik bu yeni Android'li tablet, sunduğu özelliklerle tablet arayanların ilgisini çekebilir!

Özgürlüğü sevenler için!

Teknoloji şirketi Neoi'nin yeni tableti ' NeolDesc 603' Türk kullanıcısının beğenisine sunuldu. Alman mühendisliğinin ürünü olan cihaz, kalitesine ve gelişmiş özelliklerine karşılık uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Tek elle rahat kullanım sağlayan NeoIDesc 603, 400 gramın altındaki ağırlığı ve 7 inçlik boyutu, 1024 x 600 piksel çözünürlükteki yüksek kaliteli kapasitif dokunmatik ekranı ile dikkat çekiyor.

Gerek çoklu ortam içeriklerde, gerek e-postalar gibi günlük işlemlerde gayet rahat kullanım imkanı yaratan NeoIDesc 603, GSM özelliği de taşıyor. Hem 2G hem de 3G şebekelerine tam destek veren tablet, telefon görüşmesinin yanı sıra her yerde yüksek hızlı internete de ulaşmaya olanak tanıyor. Wi-Fi ve 3G bağlantısına sahip NeoIDesc 603'ün kablosuz ağ desteği ile evde, işte veya kamuya açık alanlardaki bütün kablosuz ağlardan yararlanmak çok kolay hale geliyor. Ücretsiz Android uygulamaları Skype veya yüklendiğinde, uygulama bulunan cihazlar WiFi üzerinden video görüşmesi yapabiliyor.

Tabletin diğer özellikleri

Tabletin diğer özellikleri

NeoIDesc 603'ün arkada bulunan 5 MP çözünürlüğe sahip flaşlı kamerası ve önde bulunan 0,3 MP ile 2MP arasında kullanabilen kamerası görüntülü görüşmeye imkanı veriyor.

HDMI kablosu ile HDTV'ye aktarımı kolaylaştıran NeoIDesc 603, fiyat-kalite dengesi açısından en uygun seçeneği oluşturuyor, kullanıcılar açısından tableti ulaşılabilir kılıyor.

4 GB dahili depolama alanı ve Micro SD kart sayesinde 32 GB'ye kadar arttırılabilen belleğe sahip NeoIDesc 603, 800 MhZ Cortex A8 işlemcisi, 2 GB sistem belleği ile çalıştırılan uygulamalarda yüksek verim almaya olanak tanıyor.

Güncel Android sürümlerini çalıştırabilen ve TXT, EPUB ve PDF biçimindeki elektronik kitap ve dokümanları okumaya imkan tanıyan cihaz, hem iş, hem de eğlence ihtiyacını karşılamak için altyapısıyla üstün performans sunuyor. 720p videoları kusursuz bir biçimde oynatabilen NeoIDesc 603, MP4, 3GP, AVI, WMV, ASF, MKV ve FLV video biçimlerinin yanında MP3, AAC, ADTS, FLAC ve M4A gibi birçok ses biçimini de sorunsuz bir biçimde oynatıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları