Pac-Man 256: Efsane geri döndü!

Bir döneme damgasını vuran oyun efsanesi, şimdi Android ve iOS için geri döndü!

Efsane geri döndü!

Pac-Man'in mobil dünyaya yabancı olduğu söylenemez ancak oyunlarının çoğu, telefon boyutuna ölçeklendirilmiş klasik labirent türünden oluşuyor.

Bandai Namco'nun düşüncesi ise bu klasik karakterin, telefon boyutu için tasarlanmış özel bir oyunu hak ettiği yönünde. Kısa bir süre önce Pac-Man 256'yı yayınlayan firma, oyunu Temple Run gibi tanındık akıllı telefon oyunlarında karşılaştığınız, sonsuz koşu formatına çevirmiş durumda. Halen karmaşık koridorlarda koşmanız ve hayaletlerden kaçmanız gerekiyor ancak bu kez, Pac-Man'in kötü ünlü Glitch'inden de kaçmanız gerekiyor ve hiçbir güç topağı sizi bundan kurtaramıyor.

Her ne kadar bunun ilginç bir fikir olduğunu söylemek mümkün olsa da, modernleşmenin getirdiği kötü bir yön de bulunmakta: Oyun içi satın alımlar. Hiç para ödemeden oldukça uzun bir süre dayanmanız mümkün ama Bandai Namco'nun ümidi, 99 sent ile 8 dolar arasında bir miktar ödeyerek kredi güçlendirmesi satın almanız ve koşmaya devam etmeniz.

Eğer arada istenen parayı önemsemezseniz, bu oyunun otobüs beklerken nostalji yaşamak için oldukça iyi bir yöntem olduğu söylenebilir...

Pac-Man 256 (Android)
Pac-Man 256 (iOS)

Okuyucu Yorumları