Pachi Pachi ile rahatlama hissine kavuşun!

Üzerinde dünyanın en lüzumsuz düğmesini bulunduran bu iPhone 5 kılıfı, bizi sakinleştiriyor-muş!

Pachi Pachi ile "sakinleşin!"

Hayatımızda bizi mutlu etme yeteneğine sahip birçok şey bulunmakta. Bunlar, genellikle, tekrar eden ve bir "başarı hissi" sunan şeyler oluyor. Hemen herkesin sevdiği, patlayan hava kabarcıkları ile dolu ambalaj malzemesi bunun en iyi örneklerinden biri. Sadece üzerindeki plastik baloncukları patlatarak, bir şey başarmış hissine kavuşuyor ve mutlu oluyoruz ancak bu hareketin hayatımızda iyi veya kötü bir sonucu (istisnalar hariç) bulunmamakta. Aslında her şey beynimizin meşguliyetinden ortaya çıkıyor ve bize bir çocuk neşesi getirebiliyor.

Bahsi geçen ambalajları her daim üzerimizde bulundurmamız mümkün değil. Ancak bu, aynı etkiyi yaratabilecek bir şeye sahip olamayacağınız anlamına gelmiyor. "Pachi Pachi Light Switch" adlı ürün de tam olarak bu noktada devreye girmekte. Bu özel iPhone 5 kılıfı, üzerinde, aynı patlayan ambalajda olduğu gibi, sizi sakinleştirebilecek basit ama etkili bir sistem barındırıyor. Kılıfı sayesinde, elleriniz ışık anahtarlarını açıp kapar iken bilinçaltınız, her tıklama sesi ile beraber bir zafer kazanmışçasına mutlu olabiliyor.

Evet, bu "özel" kabın yaptığı iş tam olarak bu. Birilerinin aklına telefon kabına ışık anahtarları koymak gelmiş ve bunu gerçekleştirmiş. Anahtarları her kapayıp açtığınızda, sanki bir lambayı açmışsınız veya kapamışsınız gibi bir ses duyulmakta ve bu ses ile sakinleşeceğiniz iddia ediliyor. Bu ilginç ürününün fiyatı ise 34 dolar olarak belirlenmiş durumda. Renk seçenekleri ise şimdilik beyaz, siyah, pembe ve maviden oluşuyor. Ancak telefonunuz için çok da iyi bir koruma sağladığı iddia edilemez.

Okuyucu Yorumları