Palm'den ücretsiz WM 6.0 güncellemesi

Palm Treo 750'lerde Windows Mobile 6.0 Güncellemesi ücretsiz olarak yapılabiliyor.

Ücretsiz güncelleme!

Palm Treo 750'lerde Windows Mobile 6.0 Güncellemesi ücretsiz olarak yapılabiliyor, Türkçe Lokalizasyon ve TurkcellPDA ayarları yüklenebiliyor. Windows Mobile 6.0 Güncellemesi, Windows Mobile 6 Professional ve Sistem Sesi Kaybı güncellemesini içeriyor. Güncelleme, yeni arayüzlü takvim yönetimi; yeni e-posta, HTML/Akıllı Filtreleme, SharePoint erişimi; Bluetooth üzerinden sesli komut verebilme ve USB kablo üzerinden şarj etme gibi değişiklikleri kapsıyor.

Bu güncellemeye ihtiyacınız var mı?
Treo 750'nize bu güncellemenin gerekip gerekmediğini öğrenmek için Start/Başlat'a basarak Settings/Ayarlar'ı seçin. Daha sonra System/Sistem sekmesinden About/Hakında seçeneğine tıklayın ve Phone/Telefon sekmesine girin. Software Version/Yazılım Sürümü'ne bakın. Eğer buradaki yazılım sürümü TREO750-2.23 XXX-'ten düşük ise bu güncellemeyi yüklemeniz gerekir.

Güncelleme yapıldıktan sonra cihaz İngilizce olarak açılıyor. Bunun için Türkçe Lokalizasyon ve TurkcellPDA ayarlarının yüklenmesi gerekiyor. Windows Mobile 6.0 Güncellemesi ve Türkçe Lokalizasyon ve TurkcellPDA ayarları, 31 Ekim 2008 tarihine kadar www.palmclubturkiye.com adresinden yüklenebilecek.

Bilgi için:
Altera
Tel: (0212) 283 15 53

Okuyucu Yorumları