Panasonic En Kusursuz Video Duvarını Tanıtıyor

Panasonic dünyanın en kusursuz video duvarını tanıtıyor.

Panasonic'den kusursuz duvar!

Panasonic, sadece 0,88 mm ile dünyanın en ince çerçeve kalınlığına ve gelişmiş renk yönetimine sahip olan iki üst düzey profesyonel LCD video duvar ekranını piyasaya sürecek.

Yeni TH-55VF2H ve TH-55VF2 modelleri, büyük ve dinamik ekran görüntüleri için neredeyse pürüzsüz, çok düzlemli ekranların bir araya getirilebilmesinisağlıyor. DisplayPort aracılığıyla kurulan zincirleme bağlantıyla 2x2 yapıda kullanıldığında yalnızca bir 4K girişten gelen sinyal, tüm ekranlarda gösterilebiliyor.

Buna ek olarak, LFV serisine 3,5 mm'lik ultra ince çerçeve ölçüsüyle yeni profesyonel LCD ekran olan TH-55LFV9 ekleniyor. Her iki ürün yelpazesinde üst düzeyde dayanıklı parçaların kullanılması, Panasonic'in 24 saat sürekli çalışmayı garanti etmesine olanak verirken kritik görev uygulamalarının ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Üç panel de 55 inç boyutta olup, 700 cd/m2 (TH-55VF2H) veya 500 cd/m2 (TH-55VF2/TH-55LFV9) parlaklığa sahip. Böylece kullanıcılar, kurulum konumuna bağlı olarak en uygun modeli seçebiliyor. Buna ek olarak her ekranın bütün açılarda üst düzey görüntü sağlaması için ekranlarda In-Plane Switching (Düzlem İçi Anahtarlama) özelliği bulunuyor. Aynı zamanda yeni panelin yüzeyi, parlamayı azaltmak ve dışarıdan gelen yansımayı bastırmak için birçok işleme tabi tutuluyor.

Çok düzlemli ekranların renk farklılıklarını en aza indirmek için önceden kalibre edilmesiyle her iki seri arasındaki benzerlik de artıyor.
Gereken durumlarda yük devretme ve yeniden çalışma işleviyle sinyali yedeklemek için kullanılabilecek olan iki sistemli giriş anahtarı da ekranların bir diğer özelliği olarak dikkat çekiyor. Böylece ekranların sağladığı güvenilirlik de en üst düzeye çıkarılıyor. Sistem yapılandırmasını basitleştiren orijinal bir uygulamanın kullanılmasıyla kurulum süreci de basitleşiyor.

Panasonic Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa konuyla ilgili şunları söyledi: "Video duvar ekranları ürün yelpazemizi müşterilerimize piyasadaki en kusursuz panel seçeneğini sunacak şekilde genişlettiğimizi duyuruyor olmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Bütünleşik renk teknolojisi ile birlikte bunun izleyicileri cezbedeceğine hiç kuşkumuz yok. Bu teknolojiyi 7/24 çalışma özelliği ile birleştirerek gelişmiş görüntü kalitesi elde ederken güvenilirlikten ödün vermedik."

LFV9 serisi Ekim 2019'da, VF2 serisi ise 2020'nin başında satışa sunulacak.

Okuyucu Yorumları