Panasonic ile USB'den sabit diske!

Ultra ince LCD zarafeti ile yeni Panasonic ve USB'den sabit diske kayıt yapma imkanı! İşte detaylar

USB'den sabit diske!

Panasonic VIERA televizyonlar NeoPDP, plazma, LED-aydınlatmalı LCD teknolojilerine sahip farklı model seçeneklerinde 42", 46" ve 50" büyük ekran boyutları ile futbol heyecanını doruğa çıkartıyor.

Panasonic'in geleceğin TV teknolojisi olarak geliştirdiği NeoPDP ürünler benzersiz özelliklere sahip. 600hz. Sub-field Drive Intelligent Frame Creation Pro teknolojisi ve 0,001ms. tepki süresi sayesinde futbolun hızlı hareketli görüntülerinde yüksek netlik sunan Panasonic VIERA televizyonlarda, efsanevi futbolcuların şimşek hızında bilek hareketlerinden her daim çok tartışılan faullere dek tüm ayrıntılar büyük bir netlikle seçilebiliyor. Panasonic VIERA plazma S20 ve NeoPDP G20 serileri, diğer teknolojilerde mümkün olmayan "1080 satır - Full HD Hareketli Gorüntü Çözünürlüğü" sunuyor.

Panasonic NeoPDP'ler Infinite Black 5.000.000:1 doğal kontrast oranı ve yansıma yapmayan ekranları ile hem futbol hem de sinema tutkunlarına olağanüstü detaylar ve canlı renk tonları sunarken, benzersiz bir özellik olan USB üzerinden harici Sabit Diske kayıt imkanı da ile hiçbir programı kaçırmanıza izin vermiyor.

Panasonic ile USB'den sabit diske!

Panasonic ile USB'den sabit diske!

Doğa dostu kurşunsuz panelin artırılmış enerji verimliliği sayesinde ortalama izlemede sadece 129W enerji tüketilirken, parlaklığı bağımsız ayarlanabilen 2 milyon pikselin ışığı da gözlerinizi daha az yoruyor.

Panasonic'in 50 ve 65 inç ekran boyutlarına sahip olan yeni VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20 serisi ise evlerde 3D keyfine damgasını vuruyor ve bu keyif DMP-BDT300 3D Blu-Ray oynatıcı ile tamamlanıyor. 2D ve 3D'yi mükemmel görüntü kalitesiyle gösterebilen VIERA NeoPDP Full HD 3D TV VT20, hem futbol heyecanının hem de aksiyon filmlerinin vazgeçilmezi oluyor. DMP-BDT300 ise 3D gösterim özelliklerinin yanı sıra hem iki boyutlu Blu-ray diskler hem de DVD formatı için ideal bir seçim.

Panasonic 3D sistemi, gözlüğü ile de farkını ispatlıyor. 3D yarışındaki pek çok gözlük, kanepeye uzanıldığında görüntü kararmasına neden olurken Panasonic gözlük ile her açıdan mükemmel görüntü kalitesi yakalanıyor. Panasonic 3D gözlük sadece Panasonic 3D sistemi ile uyumlu.

Ultra ince tasarımlı Panasonic VIERA TX-L42D25, düşük enerji sarfiyatı, gelişmiş bağlantı özellikleri ve görüntü kalitesi ile dikkat çekiyor. 10 Bit panel sayesinde gölge ve renk tonlamasında daha yumuşak geçişler elde ediliyor. Dahili uydu alıcısı sayesinde ayrı bir cihaza ihtiyaç duymadan uydu yayınlarına bağlanılabiliyor. Ayrıca tek kumanda üzerinden kontrol imkanı sağlanıyor. Özellikle birçok kişinin bir arada oturup toplu halde televizyon izlediği durumlarda bu özellik büyük bir avantaj sunuyor. 2.000.000:1 dinamik kontrast ise siyahların gri değil derin siyah olarak görünmesini sağlıyor.

Okuyucu Yorumları