Panasonic'ten Core i5'li dayanıklı tablet!

Panasonic bir ilke imza attı ve dünyanın ilk fansız Core i5 işlemcili tabletini ortaya çıkardı!

Kir bu tablete işlemiyor!

Panasonic, dünyanın ilk fansız çalışan, 7 inç ekran boyutu ve Windows 8.1 Pro işletim sistemine sahip, 4. nesil Intel Core i5 vPro işlemcili, tamamen dayanıklı tabletini Türkiye pazarına tanıttı. Toughpad FZ-M1 sayesinde kamu, acil servis, lojistik, demiryolu, enerji, perakende, denizcilik gibi stratejik sektörlerde faaliyet gösteren çalışanlar yağmur, toz, düşme, çarpma ve su gibi etmenlerden etkilenmeyerek, çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürebilecekler.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kurumlar, zorlu şartlar altında faaliyetlerini sürdüren saha ekiplerinin yağmur, toz, kir, sıcaklık, yüksekten düşme gibi şartlardan etkilenmeden çalışabilmelerini sağlayan çözümler arıyor. Özellikle kamu, demiryolu, enerji, hızlı tüketim, perakende, otomotiv, lojistik, sağlık, acil servis gibi sektörler kapsamında sahada çalışanlar teknoloji kullanımını ve çalışma düzenini aksatacak fiziksel koşullar içerisinde bulunabiliyor. Bu da çoğunlukla kurumlardaki iş sürekliliği ve verimliliği olumsuz yönde etkiliyor. Dijital çağ tüm dünyayı etkisine almışken, söz konusu sektörlerde çalışanlar sahada karşılaştıkları olumsuz koşullar nedeniyle teknolojinin nimetlerinden gerektiği gibi yararlanamıyor. Panasonic, yeni çözümü Toughpad FZ-M1 ile bu ihtiyaca yanıt veriyor.

Panasonic Türkiye Kurumsal Mobil Çözümler Ülke Müdürü Ali Oktay Ortakaya Toughpad FZ-M1 hakkında şunları söylüyor: "Türkiye'nin ekonomik hedeflerine yön veren ve her geçen gün büyüme kaydeden demiryolu, enerji ve perakende gibi stratejik sektörler var. Böylesine stratejik sektörlerde çalışan profesyonellerin dijital çağın tüm nimetlerinden yararlanması gerekir. Tüm bu sektörlerde bilgi paylaşımının artık anlık olması gerekiyor. Çalışanların bilgi paylaşırken iş sürekliliği açısından hayati öneme sahip faaliyetlerden geri kalmamaları ve içinde bulundukları şartların çalışmalarına yansımaması büyük önem taşıyor. Özetle fiziki şartlar, onların çalışmalarını engellememeli. Tüm dünyada enerji, perakende, demiryolu, lojistik gibi sektörlerde tercih edilen Panasonic Toughpad FZ-M1, tek elle kullanıma yatkınlığı, düşmelere, suya, toza ve sıcaklığa direnciyle, bir tablette birarada bulunmasına alışkın olmadığımız bağlantı seçenekleri ve genişleme portları ile tüm sektörlerde kesintisiz çalışma ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir ürün. Toughpad ve Toughbook ürün ailelerimiz, benzersiz yönleriyle kendi pazarlarını oluşturdular. Halihazırda görmüş olduğumuz ilgiden çok memnunuz."

Dünyadaki ilklerin tableti

Dünyadaki ilklerin tableti

Panasonic Avrupa Bölgesi Kıdemli Ürün Pazarlama Müdürü Jonathan Tucker Toughpad FZ-M1 için şunları söylüyor: "Toughpad FZ-M1 sınıfının en üst teknolojiler ve üretim süreçlerinin bir ürünü. Trenle seyahat eden çalışanlara bilet bilgisi ve canlı tarife gibi destekler sunmaktan, polislere devriye esnasında hızlı, basit ve etkili bir kullanım sunmaya ve hatta perakende sektöründe yerinde sipariş almaya kadar farklı işlevleri yerine getiren Toughpad FZ-M1, zorlu fiziksel şartlarda mobil çalışanların en büyük yardımcısı. Ürünlerimiz hem Avrupa'da hem de Türkiye'de kullanılıyor. Türkiye'de artık daha geniş bir ürün ailesi ile yer alıyor ve uzmanlığımız ile şirketlerin mobil çözüm danışmanı olmayı hedefliyoruz."

Dünyadaki ilklerin tableti

Dünyanın fansız çalışma ve 4. nesil Intel CoreTM i5-4302Y vPro işlemci özelliklerine sahip ilk 7 inç tableti olan Panasonic Toughpad FZ-M1, aynı zamanda piyasadaki en ince ve en hafif, dayanıklı 7 inç tablet olma özelliğini taşıyor.

Panasonic Toughpad FZ-M1 Nisan 2014'ten itibaren 2.099 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Toughpad FZ-M1'in en son Intel Celeron işlemcisine sahip bir versiyonu 2014'ün ortalarında satışa sunulacak. Bu versiyon da Windows 8.1 işletim sistemine sahip olacak.

Okuyucu Yorumları