Panasonic'ten yeni "dayanıklı" tablet!

Panasonic, zorlu koşullar için tasarladığı yeni "dayanıklı" Toughpad FZ-G1 tabletini tanıttı.

İşte, Toughpad FZ-G1 tablet!

Panasonic, Tougpad FZ-G1 dayanıklı tabletin ATEX sertifikalı versiyonunu duyurdu. 10,1 inç Windows 8 Pro işletim sistemli tablet (1. Nesil temel alınarak) potansiyel patlama tehlikesini içerisinde barındıran petrol ve doğalgaz sektörü gibi alanlarda kullanım için özel olarak tasarlanmış bulunuyor. Cihaz Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen, petrol ve doğalgaz sektörlerine yönelik çözümlerin sergilendiği Neftegaz 2014 etkinliğinde tanıtıldı.

Panasonic Toughpad FZ-G1 ATEX, potansiyel patlama tehlikesi içeren gazların bulunduğu ortamlarda Zone 2 Çalışma Alanı kullanımı için sertifikalandırılmış bir ürün olarak öne çıkıyor. Tablet, özellikle zamanlarının çoğunu sahada geçiren mobil çalışanlar için uygun olarak tasarlandı. Dayanıklı olan cihaz sahada çalışan tablet kullanıcılarına görüntü kalitesinin yeni seviyesini sunan, 800cd/m² parlaklık değeri sağlıyor ve en yeni IPS Panel teknolojisini kullanıyor.

Uzun pil ömrüyle de dikkat çekici

Uzun pil ömrüyle de dikkat çekici

Öte yandan toz ve suya karşı direnci ifade eden IP65 koruma sertifikalarına da sahip olan tablet, ortam ışığı sensörü gibi dahili pil tasarrufu teknolojileri sayesinde ATEX bölgelerinde 8 saat kadar da pil ömrü sunabiliyor.

FZ-G1'in standart özelliklerinin arasında ön panel web kamerası ve opsiyonel 3MP arka panel kamerası da yer alıyor. Opsiyonel 3MP arka panel kamerası ışık koşullarından bağımsız olarak daha net belge, değer ya da saha fotoğrafları çekilebilmesini sağlayan çift flaş becerisinin de sahibi.

Toughpad FZ-G1 ATEX, Avrupa'da bu aydan itibaren satışta olacak. Cihazın tahmini satış fiyatı ise 3.599 euro.

Okuyucu Yorumları