Panasonic Toughbook 20'nci yılını kutluyor

Dayanıklı kurumsal mobil çözümlerde lider marka Panasonic Toughbook 20'nci yılını kutluyor.

Toughbook 20'nci yılını kutluyor

Avrupa dayanıklı mobil çözümler pazarının lideri Panasonic, Toughbook markasının 20'nci yılında, çalışan en eski Toughbook'lara sahip olan müşterilerine Japonya seyahati kazanma fırsatı sunuyor.

Efsanevi dayanıklı kurumsal mobil çözüm markası Panasonic Toughbook, 26 Eylül itibarıyla sektördeki 20'nci yılını kutluyor. Yıldönümü kutlamaları kapsamında halihazırda çalışır durumda olan en eski Toughbook dizüstü bilgisayarları bünyesinde bulunduran müşterileri Japonya'da muhteşem bir tatil kazanma fırsatı bekliyor.

Kurumsal ihtiyaçlar için özel olarak tasarlanan, dayanıklı dizüstü bilgisayar Toughbook'un geçmişi yaklaşık 30 yıl öncesine dayanıyor. Panasonic 1987 yılından itibaren taşınabilir PC üretiminde deneyim kazanmış, bir kanal OEM'i olarak faaliyet gösteriyordu. Pazarda profesyonel seviyede, dayanıklı bilişim cihazlarına yönelik erken bir ihtiyaç oluşmuş, uzun ömürlü, zorlu şartlara dayanıklı ve toplam sahip olma maliyeti düşük ürünlere talep başlamıştı. Bu talep yükselişi ışığında Panasonic, Japonya'nın Kobe şehrinde yalnızca bu segmente yönelik bir fabrikayı hayata geçirmiş ve dayanıklı dizüstü bilgisayarlar üretmeye başlamıştı.

VDC Research'ün yaptığı en güncel analiz, Panasonic'in Avrupa dayanıklı dizüstü bilgisayar ve tablet pazarlarındaki liderliğini ortaya koyuyor. Panasonic 2015 itibarıyla Avrupa dayanıklı dizüstü bilgisayar pazarında %66 dönüştürülebilir satış payı, dayanıklı tablet pazarında da %59 satıştan gelir payına sahip. Panasonic Toughbook ve Toughpad ürün gamı, 2015 yılında Avrupa'da tüm rakip dayanıklı dizüstü bilgisayar ve tablet cihazların toplamından daha fazla miktarda satıldı.

Pazarı sürekli olarak dinlemesinin yanı sıra kendi ürünlerine yönelik araştırma, geliştirme, inşa etme, test etme ve pazarlama faaliyetlerine karşı gösterdiği tutkuyla sektörde ilkleri gerçekleştiren Panasonic Toughbook, dayanıklı mobil cihazlar alanında 20'nci yüzyılda olduğu gibi 21'inci yüzyılda da standartları belirlemeyi sürdürecek.

Okuyucu Yorumları