Panasonic Toughpad'in 4. nesil versiyonu satışta çıktı

Panasonic'in tam dayanıklı Windows 10.1 inç Toughpad'i şimdi çok daha yüksek performanslı.

Yenilenen Toughpad daha dayanıklı

Tam dayanıklı Panasonic Toughpad FZ-G1 tabletin dördüncü nesil versiyonu satışa çıktı. Mobil çalışanların 10.1 inç tablet tercihlerindeki haklı şöhretini geliştiren ürün, 14 saate yükselen pil ömrü ve Windows 10 Pro işletim sistemi gibi özellikleriyle hem performans hem de iletişim becerileri yönünden geliştirildi. Toughpad FZ-G1, perakende ve üretim de dahil olmak üzere birçok sektörde ve kamu hizmetleri, lojistik ve acil servis gibi alanlarda faaliyet gösteren, yoğun saha çalışanına sahip kurumlarda popülerliğini kanıtlamış bir ürün.

Cihazın son sürümü, 6'ncı nesil Intel® Core™ i5-6300U vPro™ işlemcisi (3MB önbellek, 2.4 GHz'den 3.0 GHz'ye, Intel® Turbo Boost teknolojili) ile kendi kategorisindeki rakiplerine kıyasla daha yüksek performans sunarken daha az enerji tüketiyor. Dahili Intel® HD Graphics 520 GPU ise daha yüksek grafik performansı sunuyor.

Toughpad FZ-G1'in, cihazın ilk kez piyasaya sunulduğu 2013'ten bu yana 8 saate kadar ömür sunan pili, neredeyse iki kat artışla artık 14 saate kadar cihazı çalıştırabiliyor. Daha büyük ve opsiyonel pil ise 28 saate kadar çalışma süresi sunuyor.

Intel® Çift Bant Wireless-AC 8260 WLAN ve Version 4.1 Class 1 Bluetooth® en güncel iletişim becerilerini sunarken, cihazın 8MP arka kamerası belge ve fotoğraflar için gereken görüntü netliği ve ayrıntı seviyesini sağlıyor.

Panasonic Kurumsal Mobil Çözümler Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Jan Kaempfer, güncellenen ürünle ilgili şu açıklamayı yapıyor: "Panasonic Toughpad FZ-G1'de yaptığımız bu yükseltme, Panasonic'in sürdürülebilir mobil bilişime yaklaşımının da mükemmel bir örneği. Mevcut dayanıklı Toughpad tablet ve Toughbook dizüstü bilgisayar cihazlarımız için düzenli performans ve işlevsellik iyileştirmeleri yapmayı sürdürürken, araç montaj kiti, masaüstü beşiği, pil, şarj aleti ve güç adaptörü gibi aksesuar ve arabirimlerin geniş çeşitliliğini koruyoruz. Bu yaklaşım müşterilerimizin Panasonic mobil cihazına güvenle yatırım yapmalarını sağlıyor. Dayanıklı tasarımlarımızın çok uzun süreler kullanım için yapıldığını, her bir modelin geliştirilmeye devam edeceğini ve arabirimlerle aksesuarlara yaptıkları yatırımların uzun vadede uyumlu olmayı sürdüreceğini biliyorlar."

Windows 10 Pro işletim sistemli tam dayanıklı Toughpad FZ-G1 tablet, dış mekanda rahatlıkla ekranı görüntülenebilen tabletler için yeni bir ölçüt oluşturuyor ve dış mekanda çalışan saha çalışanları için ideal kullanım şartlarını sağlıyor. 10 parmak kapasitif çoklu dokunmatik ekran, su geçirmezlik özelliğiyle yağmur altında bile kolay kullanım sunan IP55 dijitalleştirici kalem ve esnek konfigürasyon portlarıyla FZ-G1 yüksek tanımlı belgelerin ve görüntülerin sahada incelenebilmesini kolaylaştırmanın yanı sıra, sahip olduğu bağlantı seçenekleriyle lokasyon fark etmeksizin her yerden bağlantı imkânı sunuyor. Esnek konfigürasyon portu, kurumsal kullanıcılara kompakt, tam dayanıklı ve hafif bir tasarımda ihtiyaç duydukları port seçeneklerini sağlıyor.

Okuyucu Yorumları