Panda Internet Security 2008

Panda güvenlik yazılım setlerini güncelledi. Üç değişik paket halinde kullanıcıya sundu...

Panda Hepsi-Bir-Arada

Panda Security üç yeni güvenlik programını pazara sunuyor. Ürünler hepsi otomatik bir güncelleştirme servisine ve "kolektif zeka" diye adlandırılan tanınmamış zararlılara karşı proaktif koruma içeriyor.

Bu süreçte Panda programları zararlı yazılımlar hakkında bilgi toplayıp bunları Panda müşterilerine ulaştırıyor. Bilinmeyen zararlı yazılımları tanıma süreci çok hızlı ve kaynakları ekonomik kullanacak şekilde gerçekleştirilecek. Panda tüm ürünlerde sistem yükünü hafifletmek için bellek kullanımını azaltmak istiyor.

Antivirus 2008
Panda'nın en ufak güvenlik çözümü olan bu program virüs, casus yazılım, rootkit ve kimlik avı filtresi barındıracak ve bu sayede sörf sırasında siz fark etmeden kaptığınız virüsler de filtrelenecek. Üçlü lisansın bir senelik güncelleştirme servisi ile beraber fiyatı 40 € civarında.

Antivirus + Firewall 2008
Antivirus 2008'in özellikleri yanında bu sürüm bir güvenlik duvarı ve bilinmeyen zararlı yazılımların davranışlarını gözlemleyen proaktif koruma tekniğini de içeriyor. Bir senelik üçlü lisansın fiyatı 50 €.

Internet Security
Panda bu yazılım ile Antivirus 2008 + Firewall'ın özelliklerini kişisel dosyaları yerel olarak güvence altına alınması için bir yedekleme aracı ile genişletiyor. Bunun dışında yazılım geçici dosyaları ve çerezleri silen bir optimizasyon aracı da içeriyor. Bir senelik üçlü kullanım lisansının fiyatı 80 €.

Programlar şuan çevrimiçi olarak veya eylül ayının sonunda mağazalardan satın alınabilecek.

Download: Panda Internet Security 2008

Okuyucu Yorumları