Panda yeni güvenlik yazılımını ortaya çıkardı

Panda, sanal ortamlara bulut güvenliğini getiren yeni çözümünü tanıttı! İşte o yazılım...

Panda'dan bulut güvenliği

Panda Security VMWare sanal ortamlarına bulut güvenliğini getiren yeni çözümü Panda Virtual GateDefender Performa'yı duyurdu.

Panda Security Türkiye distribütörü Avtürk'ün ürün müdürü Okan Horasan yaptığı açıklamada; Panda Virtual GateDefender Performa'nın, firmaların, aynı özelliklere tekabül eden geleneksel çözümlere göre büyük ölçüde maliyet avantajı elde etmesini sağlayan bir çözüm olduğunu belirtti.

Bu çözüm, hibrit bulut güvenliği sayesinde, bütün internet tabanlı zararlılara ve istenmeyen postalara karşı gerçek zamanlı koruma sağlayadığını belirten Horasan aynı zamanda verimsiz ya da potansiyel tehdit içeren web aktivitelerini de engelleyerek koruma kapasitesini arttırdığını ve kaynak kullanımını azalttığını söyledi.

Efektif bir şekilde sanallaştırılmış VMWare çevrelerini kullanıcılarının altyapısına entegre ederek iyi korumayı optimum fiyata sağlıyor. Kolay yüklenimi ve yönetimi sayesinde kullanıcılara; verileri üzerinde, web aktiviteleri üzerinde, çalışan verimliliğinde ve iş kaynaklarında kontrol imkanı sağlayan bu çözüm, 50-10000 kullanıcı arası şirketler için ideal bir çözümdür.

Panda Virtual GateDefender Performa çözümünü kullandığı hibrit bulut yapısı, özel bir ağ üzerinde ürüne servis sağlayan özel bulutla, hem küresel ağa hem de özel buluta servis sağlayan genel bulutun birleşimidir(Collective Intelligence). Bu sayede kullanıcılar,Collective Intelligence ile gerçekleştirilen gerçek zamanlı bağlantı sayesinde bulutun bütün bilgi potansiyelinden yararlanabilirler. Bu otomatik sistem; tarayarak, analiz ederek ve sınıflandırarak Panda antimalware laboratuvarlarına her gün gelen 73.000 yeni zararlı çeşidinin %99,4'ünü tespit edebiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları