Panik Yok: iPhone 8 Zamanında Gelecek!

iPhone 8 sızıntıları arasında "ertelenecek" haberine cevap geldi: Gecikme olmayacak.

iPhone 8 bekleyenlere iyi haber!

Apple'ın, bu sene 3 yeni model birden tanıtması bekleniyor. Artık klasikleştiği üzere, yeni S modellerini tanıtacak olan Apple, öte yandan iPhone'un 10'uncu yıldönümüne özel olarak, iPhone 8'i de bu sene sergileyecek. Gelen bilgilere göre Apple, iPhone 8'in üzerinde fazlasıyla duruyor. Buna ilişkin olarak OLED ekranla donatılacağı bilinen iPhone 8, yine gelen bazı sızıntılara göre sırf bu yüzden gecikecekti. Ancak korkulan olmayacak gibi...

iPhone 8'in OLED ekrana sahip olacağının bilinmesi ve OLED ekran sevkiyatında stok problemleri yaşandığı bilgilerinin ortaya çıkması, iPhone fanlarını telaşlandırmıştı. Buna göre telefonun eylül ve ekim ayına yetişemeyeceği söyleniyordu. Neyse ki korkulan olmayacak. Economic Daily News'e göre, Apple, seri üretim için tedarikçilerle ağustos / eylül ayları için söz kesmiş bile. Yani telefonda herhangi bir gecikme olmayacak; yeni iPhone zamanında gelecek.

Eylül ve ekim aylarında satışta olması beklenen iPhone 8, gerçekten uzunca süredir konuşulduğu kadar iyi olacak mı, bunu hep birlikte göreceğiz. Ancak öte yandan iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modelleri de en az iPhone 8 kadar merak ediliyor. Yeni telefonları görmek için, yaz sonuna kadar bekleyeceğiz.

Okuyucu Yorumları