Paranızı hak eden 4 harika Android uygulaması

Bu 4 harika uygulamaya ödeyeceğiniz birkaç TL, sizi hiç pişman etmeyecek!

Paranızı hak ediyorlar!

Google Play'deki kaliteli uygulama sayısında, birkaç sene öncesine kıyasla önemli bir artış var. Bu ise tam ihtiyacınız olan bir aracın, bazen derinlerde gömülü kalabilmesi anlamını taşıyor.

Bir uygulamanın ücretli olması, onun bu parayı hak ettiği anlamına gelmiyor. Peki hangisi, cebinizden çıkaracağınız birkaç TL'yi son kuruşuna kadar hak ediyor? İşte satın aldığınıza hiç pişman olmayacağınız, her zaman kullanacağınız 4 Android uygulaması.

Swype (1 dolar)

Android'e adımını yeni atan Swype, çizerek yazma işlevini en iyi yerine getiren klavyeler arasında. Türkçe dil desteğine sahip uygulama, kısıtlı bir süre için sadece 0.99 dolara satılıyor.

Swype'a benzer işlevler sunan SwiftKey (4 dolar) gibi güçlü alternatifleriniz de var. Ancak yazı yazarken en sorunsuz deneyimi Swype'ta yaşadığımızı söylemeliyiz.

Nova Launcher Prime, Tasker ve fazlası

Nova Launcher Prime, Tasker ve fazlası

Nova Launcher Prime (4 dolar)

Kaydırılabilir dock, özel uygulama listesi, sınırsız sayfa kaydırma ve fazlası, Nova Launcher'da var. Nova'nın Prime sürümünü satın alırsanız "drawer grupları" (uygulamaları uygulama listesi içinde klasörler halinde organize etmenizi sağlıyor), parmak hareketleri, uygulama gizleme, okunmamış mesaj göstergesi ve fazlasını elde edebiliyorsunuz. Kısacası Nova Launcher Prime, Google Play'de bulacağınız en güçlü launcher'lardan.


Tasker (3 dolar)

Bir otomasyon uygulaması olan Tasker sayesinde farklı görevlerin otomatik olarak yerine getirilmesini sağlayabiliyorsunuz. Görevleri belirli etkinliklere (telefonunuzu yüz üstü koymak gibi) veya belirli bir zamana bağlayabiliyorsunuz. Gerçekleştirebileceğiniz eylemler arasında telefonunuzun sesini kapatmaktan, bir uygulamayı çalıştırmaya, Wi-Fi'ı açıp kapatmaktan cihazı yeniden başlatmaya birçok seçenek var.

Tasker'ın ücretsiz bir sürümü yok, ancak size düzinelerce tetikleyici ve gerçekleştirebileceğiniz yüzlerce eylem sunduğunu söyleyelim. Döngüler, değişkenler ve koşullar gibi gelişmiş ayarlar da Tasker'ın güçlü özellikleri arasında.


Titanium Backup Pro (4.94 dolar)

Titanium Backup, Android'deki en tanınmış yedekleme uygulamalarının başında geliyor. Ücretsiz sürümü, size pek heyecan verici olmayan standart işlevler sunuyor. Ancak Pro sürümünü satın aldığınızda her uygulamayı birden fazla kez yedekleyebilme, uygulamayı dondurabilme (gerçekten kaldırmadan çalışmasını engelleme ve gizleme), zamanlanmış yedeklemeler, buluta yedekleyebilme, şifreli yedekler gibi birçok ek işleve kavuşuyorsunuz.

Harika bir yedekleme uygulaması olan Titanium Backup'u root'suz bir cihazda kullanamayacağınızı hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları