Parasını hak eden Android oyunları!

Android için geliştirilen bu 10 ücretli oyun, vereceğiniz parayı son kuruşuna kadar hak ediyor!

Parasını hak eden oyunlar!

Android işletim sistemi için geliştirilen oyun sayısı her geçen gün artıyor. Platform popülerlik kazanıp kullanımdaki cihaz sayısı arttıkça daha fazla sayıda firma Android için oyun geliştiriyor, diğer platformların klasikleşmiş oyunların Android uyarlamalarını üretiyorlar. Bu yazıda ele alacağımız 10 oyun, Android için üretilmiş ücretli oyunların (bizce) en iyileri. Ancak oyunları oynayabilmek için ücret ödemeniz gerekiyor. Ama emin olun ödeyeceğiniz her kuruşa değiyorlar.

Jones On Fire:"Temple Run gibi ama sağa koşuyorsun ve kediler var!" Jones on Fire en kısa bu şekilde anlatılabilir. Platform oyunu sevenlerin de çok hoşuna gidecek olan Jones on Fire, özellikle "değişik" bir oyun arayanlar için.

Asphalt 7 Heat:Android işletim sistemi için üretilmiş en iyi yarış oyunlarından biri. Ayrıca Geleceğe Dönüş filmindeki DeLorean'i kullanma şansı da sunuyor. Gerçek dünyadan yarış pistleri sunan oyun kısa sürede stres atmak için birebir.

Trainyard:Çok zekice tasarlanmış bir bulmaca oyunu olan Trainyard'da amacımız ray döşeyerek trenleri istasyonlara ulaştırmak. Göründüğünden daha zor olduğunu belirtmeliyiz. Ciddi bulmaca düşkünleri için!

They Need To Be Fed 2:İlk oyunun başarı kazanmasını sağlayan formülü aynen uygulayan They Need To Be Fed 2, daha önce görmediyseniz sizi biraz şaşırtacak bir oyun. Oyunda amaç engelleri aşmak, canavarları beslemek ve 50 bölümü sabırla bitirmek.

En iyi Android oyunları

En iyi Android oyunları

Minecraft Pocket Edition:Çok fazla söz gerek var mı? Bir kez sevmeyi beceren herkesi kendisine müptela eden Minecraft, Android'de de iddialı. Hiç yoktan bir dünya yaratmak, kendi dünyanızı sıfırdan inşa etmek istiyorsanız aradığınız oyun bu.

Another World:1991'den beri hiç eskimemiş bir oyun, "klasik" kelimesinin sözlük karşılığı: Another World. Eğer daha önce adını duymadıysanız, şansınıza küsün. "Bu kadar eski bir oyunu kim ne yapsın?" gibi saçma soruları bir kenara bırakın ve uygulama mağazasını ziyaret edin. Bize sonra teşekkür edersiniz.

Angry Birds Star Wars HD:Kuşların öfkesi geçmek bilmiyor! Şimdi de bildiğimiz, sevdiğimiz Star Wars evreninde domuz peşindeler. Bu iki bambaşka dünya birleşince ortaya hoş bir karışım çıkmış.

Grand Theft Auto III:GTA 3 tam on yıl önce PC'lere çıktığında neye uğradığımızı şaşırmıştık. Serinin ilk iki oyununu oynamış ve beğenmiş oyun severler bu kadar farklı bir oyun beklemiyordu. Oyunun Android uyarlaması da orijinali kadar iyi.

Symphony of the Origin:Bu aralar canınız iyi bir RPG oyunu çekiyorsa çok fazla aramanıza gerek yok. Android için geliştirilmiş en iyi RPG oyunlarından biri olan Symphony of the Origin, özellikle Japon RPG'lerini seven oyun severler için.

Prince Of Persia Classic: Bir diğer unutulmaz klasik daha. Prince of Persia Classic, orijinal oyunu efsane yapan her şeye sahip. Üstüne bir de gözden geçirilmiş, geliştirilmiş grafiklere sahip. Bir tutam nostalji yaşamak için emülatör kurmak zorunda kalmamak çok hoşunuza gidecek.

Okuyucu Yorumları