Parlak cep Nokia 701 Vodafone'da!

Nokia'nın yeni cebi Nokia 701, Vodafone'a özel fırsatlarla satışa sunuluyor! İşte detaylar

Nokia 701 Vodafone'da!

Yeni Nokia 701, ülkemizde ilk kez Vodafone fırsatlarıyla satışa çıkıyor. Nokia 701 modeline, Vodafone faturalı tarifelerine ayda 15 TL'den başlayan ek ödemelerle sahip olmak mümkün.

Kampanya kapsamında Nokia 701, zengin içerikli Vodafone Cep Avantaj ve Red tarifelerine 24 boyunca abone olan kullanıcılara uygun ek ödeme seçenekleriyle sunulacak. Vodafone aboneleri seçtikleri tarifeye göre aylık 15TL'den başlayan ek ödemelerle Nokia 701 sahibi olabilecekler.

Nokia'nın en parlak ekranlı akıllı telefonu Nokia 701, iç ve dış mekan kullanımında iyi görüntü sağlayan 3,5 inçlik ClearBlack ekranıyla birlikte zarif ve stil sahibi bir akıllı telefon. Ayrıca temiz ses kalitesi için aktif gürültü giderme özelliğine sahip ve diğer yeni akıllı telefonlarda olduğu gibi içeriğin paylaşılmasına ve sesin kablosuz olarak kulaklık veya NFC uyumlu hoparlörlere aktarılmasına olanak tanıyan tek tıkla NFC eşleşme ve paylaşım imkanı sunuyor.

Popüler Nokia C7 tasarımını temel alan akıllı Nokia 701, ayrıca 1 GHZ işlemci, 2x dijital zoom ve çift LED flaşa sahip 8 MP tam odaklanabilen kamera, ekstra ön kamerası ve HD kayıt gibi özelliklere sahip. 8GB dahili bellek ve 32GB microSD kart kullanarak belleği 40GB kadar yükseltme seçeneği de sunuyor.

Vodafone Red+ tarifesini aylık 15TL ek ödemesi ile, Red tarifesini aylık 20TL ek ödemesi ile, Red Mini tarifesini aylık 25TL ek ödemesi ile, Cep Avantaj HerYöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra tarifelerinden birini aylık 30 TL ek ödemesi ile, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafone'lularla tarifelerinden birini aylık 35TL ek ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler, Nokia 701 model cihaza sahip olabilecek. Bu sayede aboneler, hem yüksek performanslı Nokia 701 ile mobil hayatın keyfini çıkarıp dilediklerince internete girebilecek hem de Vodafone tarifeleri ile tüm iletişim ihtiyaçlarını tek bir tarifede karşılayabilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları