Parmak izi okuyucusuyla en güvenli bilgisayar

Biyometrik özellikli ilk IBM ThinkPad notebook bilgisayar, parmak izi okuyucusu ve özel güvenlik işlemcisi ile pazardaki en güvenli ürün. Kullanıcının güvenlik kaygısını ortadan kaldıran her türlü özelliğe sahip olan ThinkPad T42, güvenlik önlemlerini kullanıcının parmak ucuna kadar taşıyor.

Parmak izi okuyucusuyla en güvenli bilgisayar

IBM, parmak izi tarayıcılı ve özel güvenlik işlemcili yeni ThinkPad notebook bilgisayarı ile kullanıcıların güvenlik kaygılarını ortadan kaldırdı. Biyometrik özellikli yeni IBM ThinkPad T42 notebook bilgisayarlar, entegre parmak izi okuyucu, özel güvenlik işlemcisi ve özel yazılımları ile gerçek anlamda kullanıcıya özel hale geldi. Sistem, sahibinin parmak izini taramadan açılmıyor ve böylece kişisel bilgilere erişime izin vermiyor.

Pazardaki en güvenli ürün olarak nitelendirilen yeni ThinkPad'ler veri korumayı başka hiçbir üründe bulunmayan bir düzeye yükseltti. Kullanıcı, ThinkPad'in sağ alt kısmında bulunan yatay okuyucuya parmak izini taratıyor; ardından sistem bağlantı sağlayarak kişisel ve finansal verilere erişim imkanı veriliyor.

IBM'in "On Demand Güvenlik Mimarisi" ve ThinkVantage Teknolojileri girişimi çerçevesinde geliştirilen tasarımda donanım ve yazılım güvenlik özellikleri bir arada kullanılıyor. Entegre parmak izi tarayıcısı, endüstride bir benzeri olmayan güvenlik işlemcisi ve yenilenen Kullanıcı Güvenlik Yazılımı, aşılmaz üç aşamalı bir güvenlik duvarı oluşturuyor.

Daha önceleri yalnızca orta ve büyük boy bilgisayarlarda bulunan bu tür güvenlik özellikleri, IBM'in ThinkVantage Teknolojileri girişimi ile son yıllarda notebook bilgisayarlara taşındı. ThinkVantage Teknolojileri sayesinde ThinkPad notebook bilgisayarların ayarları otomatik olarak yapılıyor, network'e bağlandığında sistem ayarlarını kendisi yapıyor, sorun çıktığında tek tuşa basılarak eski ayarlara dönülüyor, eski sistemlerden yenilerine tek tuşa basarak veriler taşınıyor ve asıl önemlisi bütün bunlar güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Okuyucu Yorumları