Parrot’tan dünyanın ilk Bluetooth teknolojili diji

Bluetooth® teknolojisinin dünya liderlerinden Parrot, cep telefonundaki fotoğrafların Bluetooth® teknolojisiyle kolaylıkla aktarıldığı dijital fotoğraf çerçevesi Parrot Photo Viewer ile dijital fotoğrafçılıkta bir ilki gerçekteştiriyor.

Parrot’tan dünyanın ilk Bluetooth teknolojili diji

Bluetooth® araç kitleriyle mobil teknoloji pazarına yön veren Parrot, dünyanın ilk Bluetooth® teknolojisine sahip dijital fotoğraf çerçevesini yarattı. Parrot, hızla yükselen dijital fotoğrafçılık trendine paralel olarak geliştirdiği yeni ürünü Parrot Photo Viewer’ı ilk olarak Almanya’da düzenlenen CeBIT fuarında görücüye çıkardı. Parrot Photo Viewer adlı LCD fotoğraf çerçevesi, dijital fotoğrafların Bluetooth® teknolojisi sayesinde izlenmesi ve paylaşılmasını kolaylaştırıyor. Cep telefonu ile çekilen tüm fotoğraflar, LCD ekranlı fotoğraf çerçevesinde kolaylıkla sergilenebiliyor.

Bluetooth® teknolojisine sahip tüm kameralı cep telefonlarıyla uyumlu olan fotoğraf çerçevesi Parrot Photo Viewer’ı kullanmak oldukça kolay. Cep telefonunuzdan Parrot Photo Viewer seçeneğini ve daha sonra göndermek istediğiniz fotoğrafı seçiyorsunuz. Cep telefonunuzda kayıtlı olan fotoğrafı, Bluetooth® aracılığıyla çerçeveye gönderiyorsunuz. Fotoğraf, LCD ekranlı çerçevede anında beliriyor. Çerçevenin pozisyonunu diğer yanına yatacak şekilde değiştirseniz bile, fotoğraflar da anında bu değişime uyum sağlıyor. Evinizin herhangi bir köşesinde keyifle sergileyebileceğiniz Parrot Photo Viewer ile tüm sevdiklerinize dijital fotoğraf şovu yapabilirsiniz.

320 x 234 piksel ekrana ve 262,144 renge sahip olan Parrot Photo Viewer, karanlık ortamda otomatik olarak yanan ışık algılayıcısına sahip. Parrot Photo Viewer, 32 MB hafızasıyla 100’den daha fazla fotoğrafı saklıyor. Birçok farklı rengi bulunan, deri veya meşe ağacından yapılan Parrot Photo Viewer, şık tasarımıyla dijital fotoğraf tutkunlarının nefesini kesecek.

Parrot’ın kurucusu ve CEO’su Henri Seydoux, 500 milyona yakın kameralı telefonun aktif olarak kullanıldığı günümüzde dijital fotoğrafçılığın hızla yayıldığını ve bu yöndeki teknolojilerin sürekli geliştiğini söyledi. Seydoux şöyle konuştu: “Gittikçe büyüyen dijital fotoğrafçılık pazarının ihtiyaçlarına paralel olarak Parrot Photo Viewer ürününü geliştirdik. Bluetooth® teknolojisine sahip yeni ürünümüzle çektiğiniz fotoğrafları anında görüntüleyebiliyorsunuz.”

Parrot, Türkiye’de Mobicom tarafından temsil edilmektedir.

Bluetooth:
Bluetooth® teknolojisi, kısa mesafeli radyo bağlantısı ile ses ve veri transferi yapılabilmesini sağlar. Bu sayede çok çeşitli elektronik araç kablosuz olarak birbirlerine bağlanır.

Okuyucu Yorumları