PC devi iPad'i yerin dibine soktu!

Dev PC üreticisi iPad hakkında söylemediğini bırakmadı... İşte Apple'ı kızdıracak o sözler!

iPad'i yerin dibine soktu!

Tablet bilgisayarlar arasındaki rekabet, gün geçtikçe artmaya devam ediyor... Rekabeti kızıştıran firma ise bu sefer Dell oldu. Dell'in Küresel Pazarlama Müdürü Andy Lark, iPad'in aşırı pahalı ve çok karışık bir yapısı olduğunu söyledi.

Kendisiyle yapılan bir röportajda iPad'i ağır eleştiren Lark, sözlerine şu şekilde devam etti:
"Apple, bir ürün çıkardı ve ürünü için bir market açtı fakat marketin yapısı kapalı. Ben de bu yüzden daha geniş seçenekler sunan ve daha uygun fiyatlı olan ürünlerin tercih edileceğini düşünüyorum.

Eğer bir adada yaşıyorsanız ve çok fazla paranız varsa, Apple sizin için harikadır. Fakat eğer çeşitlilik ve daha fazla özgürlük istiyorsanız, bu basit alet gerçekten karışık bir hâl alıyor."

Hem Windows'lu hem Android'li bir tablet!

Hem Windows'lu hem Android'li bir tablet!

Röportaj esnasında Dell'in Streak tablet bilgisayarında çift işletim sistemi seçeneği sunacağına da değinen Lark, insanlara seçim hakkı vermenin önemli bir husus olduğunu düşünüyor.

Piyasaya sürecek olduğu Streak tabletinde Dell, Windows 7 ve Android Honeycomb işletim sistemlerini bir arada sunacak ve kullanıcı istediği işletim sistemini kullanabilecek. Dell, geçtiğimiz günlerde kurumsal kullanıcılara yönelik olan 10 inçlik Windows 7'li tabletini de duyurmuştu.

iPad'in bir de fiyatı hakkında konuşan Lark, klavyeli, fareli ve kılıfı olan bir iPad için yaklaşık 1600 dolar ödendiğini, bunun da iPad'in iki katı kadar bir ücret olduğunu söyledi.

Okuyucu Yorumları