PC kasası içinde minik bir oturma odası...

Hayatınızı bir PC kasasının içinde geçirmeye ne dersiniz? Bu kasa modifikasyonu ile mümkün...

Böyle kasa görmediniz!

En ilginç kasa modifikasyonları galerimiz için tıklayın...

Daha önce pek çok farklı kasa modifikasyonu gördük. Arabalar, oyun temaları hatta kadın bedeni şeklinde PC kasaları yapıldı. Ancak böylesi yapılmadı!

İlk bakışta oturma odası bir PC kasasının içi gibi dekore edilmiş duruyor. Ancak durum tam tersi, bir PC kasasının içine oturma odası sığdırılmış! Bir Rus kasa modifikasyonu sitesinde yer alan bu kasa oldukça etkileyici. Başarılı bir ışıklandırma ve küçük, şirin eşyalar ile farklı bir çalışma olmuş.

Detaya büyük özen gösterilmiş. Oturma odasında bir adet üçlü koltuk, tek kişilik bir koltuk, sehpa ve lamba yer alıyor. Sehpanın üzerindeki ayna, çiçek ve kraker kutusu dikkat çekiyor. Koltukta da bir şişe kola ile New York Times gazetesi görülüyor. Anakart bir duvar gibi ve üzerindeki VIA çip duvara asılı bir tabloyu andırıyor. Arka taraftaki anakart slotları, duvardaki kitaplık rafları gibi görünüyor. Bütün bunları aydınlatan ve manzarayı tablolaştıran ise şık bir lamba oluyor.

Huzurla oturulacak çok sıcak bir oturma odası bu. Sıcak demişken, işlemciden ve diğer bileşenlerden yükselen ısının dağılması için kasa, yan kapağı açık olarak çalışıyor.

Bu kasanın fotoğraflarını galerimizde bulabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları