PC'niz o oyunu çalıştırabilir mi?

PC'niz, almayı düşündüğünüz oyunu çalıştırabilecek mi? İşte bunu test etmenin 2 bedava ve basit yolu

PC'nizin gücü yeterli mi?

Satın almayı düşündüğünüz oyunun bilgisayarınızın donanımıyla iyi geçinip geçinmeyeceğini keşfetmek, güç bir iş olabilir. GTX 550'nizin Radeon HD 6950'den daha iyi mi yoksa daha kötü mü olduğunu bilmeyebilirsiniz. Bu durumda size anlatacağımız iki yol, bir oyuna para vermeden önce PC'nizde çalışıp çalışmayacağını bilmenizi sağlayacak.

Can You Run It?

Bir web hizmeti olan CYRI, bir ActiveX/Java bileşeni (tamamen güvenli) yoluyla web tarayıcınız içerisinde çalışıyor. IE, Firefox ve Chrome'da çalışan hizmet, Windows XP, 2000, 2003, 7, Vista gibi birçok Windows sürümünü destekliyor. CYRI, bilgisayarınızı minimum ve önerilen gereksinimler için test ediyor. Bunun yanında CYRI, CPU, RAM, video kartı ve fazlasına göre PC'nize bir puan veriyor. CYRI ile satın almayı veya yüklemeyi düşündüğünüz oyunu oynanabilir bir seviyede çalıştırıp çalıştıramayacağınızı öğrenebiliyorsunuz.

YouGamers Game-o-Meter

YouGamers Game-o-Meter

YouGamers Game-o-Meter

CYRI sisteminizde çalışmadıysa veya farklı bir alternatif denemek istiyorsanız, Game-o-Meter'i deneyebilirsiniz.

Game-o-Meter, CYRI kadar kapsamlı bir hız testi yapmasa da işinizi görüyor. Game-o-Meter'i kullanmak için de bir Java/ActiveX bileşeni yüklemeniz gerekiyor. Game-o-Meter, FutureMark ile beraber çalıştığından hız testlerinin geçerli olduğunu düşünebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları