PC ve Mac yumruk yumruğa kavga ederse...

Apple reklamlarını unutun: Bu küçük video, PC ve Mac'in gerçek kavgasının nasıl olacağını gösteriyor

PC ve Mac kavga ederse...

Mac ve PC arasındaki bitmek tükenmek bilmeyen rekabet hiç kuşkusuz 2009 yılında daha da kızışacak. 2008'de rekabete damgasını vuran, Apple ve Microsoft arasındaki reklam savaşları olmuştu. Apple "Get a Mac "reklamlarıyla Microsoft'u vurmaya çalışırken, Microsoft da cevabını "I'm a PC" kampanyasıyla vermeye çalıştı.

Eğer bu reklam savaşından sıkıldıysanız, görsel efekt sanatçısı Nick Greenlee'nin hazırladığı küçük video çok hoşunuza gidecek demektir. Video bir Windows tabanlı PC ve bir MacBook kullanan iki kullanıcının birbirlerine laf atmasıyla başlıyor. Bu sırada önce PC, daha sonra da MacBook bir anda robota dönüşüyor ve kavga etmeye başlıyor. İlk darbeyi vuran PC olsa da, videonun sonunda PC'yi kötü bir sürpriz bekliyor.

Nick Greenlee bu videoyu hazırlarken belli bir tarafı tutmamış. Bu yüzden tüm videoyu izledikten sonra hem PC, hem de Mac için "kazanan taraf" demek mümkün. Bizim videodan çıkardığımız sonuç ise şu: "PC'yi alt etmek için tek Mac yetmez, bir Mac ordusu gerekli..." Siz de bu konudaki yorumlarınızı forumda ya da aşağıdaki yorum kutusunda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sonuç olarak, kim ne derse desin, Greenlee'nin küçük videosu son derece eğlenceli. 2009 yılında Apple reklamlarının vazgeçilmez ikilisi Mac ve PC yeni filmde yumruk yumruğa kavga ederse kimse şaşırmasın...

Okuyucu Yorumları