PC Yönetim Çözümü “Desktop DNA r11”

Dünyanın lider Yönetim Yazılımı şirketi Computer Associates; veri taşıma, destek ve diğer çekirdek işlemlerini standardize ederek; toplam sahip olma maliyetini önemli ölçüde düşüren PC Yönetim Çözümü “Desktop DNA r11” i piyasaya sürdü...

PC Yönetim Çözümü “Desktop DNA r11”

Masaüstü yükseltme ve destek süreçlerini standardize eden bu yeni sürüm, toplam sahip olma maliyetini önemli ölçüde düşürürken; son kullanıcı verimliliğinin de en üst düzeye çıkmasını sağlıyor. Bilgisayarlar yükseltilmesi sırasında, uygulama ve sistem ayarları, kullanıcı profil ve verileri de dahil olmak üzere son kullanıcı bilgileri aktarılarak verimliliğin kesintiye uğramaması sağlanmalıdır. Unicenter Desktop DNA, bu tür son kullanıcı bilgilerinin yönetimi, aktarımı ve bakımını otomatize ederek, yükseltme/değiştirme süreçlerini basitleştiriyor ve maliyetleri azaltıyor.

Masaüstü konfigürasyonlarını kolayca kopya etme özelliği de, destek maliyetlerini azaltıp son kullanıcı verimliliği sağlayarak, masaüstü yatırımlarından maksimum getiri alınmasına olanak sağlıyor.

Unicenter Desktop DNA r11’in yeni özellikleri ve avantajları ise şu şekildedir:

- Kullanıcıların PC bilgilerinin daha verimli ve aşamalı olarak alınması
- Kritik öneme sahip dosya bilgilerinin Sarbanes-Oxley ve diğer denetim kurallara uygunluğunun sağlanması
- Sorunların uzaktan giderilmesi ve kullanıcı PC bilgilerinin geri yüklenmesi
- Alternatif Apache web sunucusu ve Network Appliance sunucusu depolama seçenekleri
- Ekran çözünürlüğü ve simgeleri de dahil olmak üzere masaüstü görünümünün daha iyi korunması

CA Unicenter Masaüstü Yönetimi Başkan Yardımcısı Jacob Lamm, bu yeni sürümün, CA’in yazılım dağıtımı, varlık yönetimi, yama yönetimi ve uzaktan kontrol çözümlerini içeren daha geniş kapsamlı masaüstü yönetim portföyünün bir parçası olduğunu belirtirken; CA’in masaüstü yönetim pazarında süregelen liderlik sorumluluğunun bir göstergesi olduğunu da vurgularayarak şunları söyledi:

“Unicenter Desktop DNA r 11 sayesinde CA, müşterilerinin zaman alıcı elle taşıma süreçlerini otomatize etmek için onlara ölçeklenebilir, standart bir çözüm sunuyor. Bu en yeni sürüm, işletim sistemi yükseltmeleri, bilgisayar yenileme ve masaüstü bilgilerini geri yükleme sırasında denetimsel uyumluluk elde etmek üzere müşteriler için gerekli işlevselliği ekliyor ve toplam sahip olma maliyetini daha da azaltıyor.”

CA’in bu yeni çözümü CA’in doğrudan ve dolaylı satış kanallarının yanı sıra online mağazasında da satılıyor.

Okuyucu Yorumları