PC'niz için en iyi 4K oyunlar!

Güçlü bir PC'niz varsa, bu 7 oyunu 4K çözünürlüğünde oynamayı mutlaka deneyin!

PC'niz için en iyi 4K oyunlar

4K devrimi, PC'leri etkisi altına almaya başladı. 1080p'den dört kat daha fazla piksel içeren 3.840 x 2.160 (yani "4K") çözünürlüklü yeni monitörler, oyunların içerisine dalıp gitmenize olanak tanıyor. Elbette bu grafik şöleni için sadece 4K monitör yeterli değil - fps'yi yüksek seviyede tutabilmek için iyi bir (veya birkaç) grafik kartı ve güçlü bir PC'ye sahip olmanız da şart.

PC'niz için en iyi 4K oyunlar!

1. The Witcher 3: The Wild Hunt

Witcher 3'ü konsolda oynayanlar, son güncellemenin grafikleri geriye götürüp götürmediğini tartışırken PC sahipleri, oyunun tadını 4K çözünürlüğünde çıkarabiliyorlar. The Witcher 3'ün yüksek detaylı ortamı, 4K'te tek kelimeyle müthiş görünüyor.

PC'niz için en iyi 4K oyunlar!

2. Dirt: Showdown

Dirt Showdown, hala en iyi arcade yarış oyunlarından bir tanesi ve 4K çözünürlüğünde daha da heyecan verici bir deneyim sunuyor.

3. Call of Duty: Advanced Warfare

3. Call of Duty: Advanced Warfare

Advanced Warfare, selefinin bulanık dokularının bizlerde bıraktığı olumsuz izlenimi ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Üç senedir geliştirilen oyun, bu konuda başarılı. Warfare'in keskin görselleri, karakter modelleri ve yüksek detaylara sahip silahları, 4K'da harika görünüyor.

PC'niz için en iyi 4K oyunlar!

4. Dishonored

Çıktığında "En iyi grafikler" ve "En iyi sanat stili" ödüllerini alan oyun, 2012'nin iyi görünen oyunlarındandı. Pikselleri artırdığınızda ise oyunun grafikleri, bambaşka bir boyuta taşınıyor.

PC'niz için en iyi 4K oyunlar!

5. Dying Light

Dying Light, 4K çözünürlüğünde zombi sürülerinin nefesini hissetmenizi sağlayacak. Üzerine kan sıçrayan silahlardan NFC'lerin yüz ifadelerine, detay seviyesi inanılmaz.

6. BioShock Infinite

6. BioShock Infinite

2013'te çıkan oyun, 4K monitörler için tasarlanmamıştı. Ancak detaylı dokuları, ışık efektleri ve neoklasik stili mimarisi, oyunun Ultra HD'de müthiş görünmesini sağlıyor.

PC'niz için en iyi 4K oyunlar!

7. Metro: Last Light Redux

Metro: Last Light'ın Redux sürümünün grafiklerinde bazı ayarlamalar (biraz daha çok sis ve ışıklandırma efekti) yapılmış olsa da, her iki oyun da 4K'da çok iyi sonuçlar veriyor. Grafik gücünüz yeterliyse, silah ve parçacık efektleri, çarpışmalarınızı daha da heyecanlı kılacak.

Okuyucu Yorumları