PCS2 Avrupa Büyük Finalleri Bu Hafta Sonu Sonuçlanıyor

Bölgenin en iyi ekipleri 200.000 Amerikan Doları tutarındaki ödül havuzundan en iyi payı almak için rekabet edecekler.

PCS2 Avrupa Finalleri sonuçlanıyor

12-13 Eylül'de, Avrupa'nın en iyi on altı PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG) takımı, 200.000 Amerikan Doları tutarındaki ödül havuzundan en büyük payı almak üzere PUBG Continental Series 2 (PCS2) Avrupa Büyük Finalleri'nde karşı karşıya gelecek. Ödül havuzuna ek olarak PCS2 oyun içi eşya satışlarının gelirinin %25'i Avrupa ve diğer bölgelerdeki takımlara paylaştırılıp, %12.5'i bölgesel ödül havuzlarına eklenirken, %12.5'i direkt takımlara dağıtılacak.

Oyun severler mücadeleleri canlı olarak resmi PUBG esports Twitch ve YouTube platformlarından takip edebilirler - karşılaşmalar 12 ve 13 Eylül'de 20:00 saatinde başlayacak. İzleyiciler yayınları ayrıca Rusça ve Türkçe olarak da izleyebilirler.

PCS2 Avrupa Büyük Finalleri'ni izleyen PC oyuncuları Twitch'ten canlı takip ederek Esports Points kazanabilirler. Bunlar, PUBG Esports Shop'ta ödüller ve eşyalar almak için kullanılabilir. Daha fazla bilgiye PUBG Esports Points sayfasından erişilebilir.

Hafta sonu yayınlarını James 'Kaelaris' Carrol sunacak ve yorumcu olarak Lauren 'Pansy' Scott ve Richard 'TheSimms' Simms, analist olarak da Martin 'AVNQR' Goth ve Patrick 'Frosz' lu kendisine eşlik edecekler.

Şimdiye kadarki hikaye

PCS2 Avrupa Büyük Finalleri'ne giden macera Ağustos başlarında, bölgelerin 24 takımının PCS2 Avrupa Grup Aşaması'nda mücadele etmesiyle başladı. 2 hafta sonu boyunca heyecan dolu PUBG espor aksiyonu sonunda liderlik sıralamasında açılış round'undan sonraki ilk üç PUBG'nin ağır taşları FaZe Clan, Natus Vincere ve Team Liquid de dahil olmak üzere en iyi 16 takım, Büyük Finaller'e yükseldi.

Dikkat çekenler:

Birincilik için mücadele

FaZe Clan şu an masadaki önemli isim ama hafta sonu oynanacak 8 maç daha varken hiçbir şey garanti değil. ShiftW finaller boyunca sert göründü ve deneyimli kadro ENCE, ilk PCS unvanını almak için de mücadele edecek.

ShiftW'nin yükselişi

Açık elemelerden çıktıklarından dolayı kimse ShiftW'nin güçlü performansını tahmin edemezdi. Braexco ve ItzzChrizZ gibi deneyimli oyuncularının öncülüğünde kendilerini ortaya koydular ve hafife alınmamaları gerektiğini gösterdiler - Bu seviyede artık kazanmak için ne yapmaları gerektiğini biliyorlar.

Takım, Grup elemelerini 11. sırada tamamladı ama Büyük Finaller'de yıldızları parladı. ShiftW şu an FaZe Clan'ın 18 puan gerisinde ve ikinci sırada ve gözünü birincilikten ayırmayan bir takım için etkileyici bir başarı. Zor olacak, ancak rahat davranırlarsa üzücü de olabilir.

Team Liquid için büyük hafta sonu

Team Liquid koçu Tanner '7' Curtis'in kendi sözleri "İlk üç dışında hiçbir şey kabul edilemez." Deneyimli PUBG takımı 14. oldukları 2. günün sonunda, Büyük Finaller'in olduğu açılış hafta sonu biraz hayal kırıklığına uğradılar. Kalitelerini hafta sonu gösterdiler ve 13 puan farkla 3. sıradaki ENCE'nin ardından 5. sıraya kadar yükseldiler. Çok iyi formda olmaları gerek ama yine de mxey ve jeemzz gibi birinci sınıf oyuncularla ilk 3'te bitirmemeleri için hiçbir sebep yok.

PUBG esports hakkında daha fazla bilgi almak için Twitter ve Instagram hesaplarımızı takip edebilir veya https://pubgesports.eu/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları