Pennywise İle "Yüzen Pencere"de Video İzleyin

Bu uygulama, videolarınızı her ne yapıyor olursanız olun, her zaman gözünüzün önünde tutmayı vaat ediyor!

Pennywise ile videolara özgürlük

Eğer ultra geniş bir monitörünüz veya çoklu monitör desteğiniz yoksa bilgisayarınızdaki çoklu görev deneyimi oldukça sınırlı olacaktır. Eğer çalışırken bir yandan bir YouTube videosu da izlemek istiyorsanız işiniz daha da zorlaşabilir çünkü, çalıştığınız pencere her zaman için videonun bulunduğu pencerenin üzerini örtme eğilimindedir.

Pennywise İle
Uygulamanın sembolü olan palyaço oldukça ürkütücü olsa da çok faydalı biri.Ekran görüntüsü: David Murphy

Pencere büyüklüklerini ayarlamak yerine Windows ve Mac için geliştirilen Pennywise'ı denemek bu noktada iyi bir fikir olabilir. Evet, yazılımın ismi Stephen King'in "IT" ("O") adlı romanındaki ürkütücü palyaço ile aynı, ancak bu palyaço korkutucu olmaktan ziyade faydalı biri.

Pennywise, herhangi bir linki küçük penceresi içerisinde açarak Twitch, YouTube, ESPN, Vimeo gibi video içeriği olan her sitenin sahip olduğu içeriğini sürekli olarak gözünüzün önünüzde tutmanızı sağlıyor. Pennywise ile bir yandan çalışmanızı sürdürmeniz mümkün, çünkü başka bir pencere üzerinde seçim yapsanız dahi izlediğiniz video sürekli olarak üstte kalıyor.

Pennywise İle

Bu sayede işiniz ile uğraşırken veya World of Warcraft'ta balık tutarken istediğiniz canlı yayını veya izleme listenizdeki videolarınızı izleyebiliyorsunuz.

Pennywise'ı GitHub üzerinden Windows ve MacOS işletim sistemine sahip bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları