Performans testlerinde en iyisi olarak çıktı!

Kaspersky, yıllık siber tehditlere karşı korumada pazarın en iyi ürünü olarak adlandırıldı.

Bu teste göre birinci oldu!

Son 12 ayda yapılan tüm Dennis Technology Labs antivirüs testlerinin sonuçlarını içeren raporda farklı zararlı yazılım önleme ürünlerinin kullanıcı sistemlerini koruma ve sistem performansını sürdürme açısından sergiledikleri performanslar karşılaştırıldı. Kaspersky Internet Security, ürünün hem tehditleri hem de yasal yazılımları nasıl ele aldığına bakılarak hesaplanan Toplam Doğruluk puanında %100 alan ilk çözüm olarak koruma doğruluğunda ilk sırada yer alan ürün oldu. Sonuçlar, günümüzün sürekli değişen siber tehdit ortamında Kaspersky Internet Security gibi özelleştirilmiş bir güvenlik çözümünün İnternet kullanıcılarını en yeni siber tehditlere karşı korumak için kritik olduğunu onaylıyor. Diğer satıcıların çözümleri daha az puan aldı. Microsoft Security Essentials %66 Toplam Doğruluk puanı ve Malwarebytes Anti-Malware'in ücretsiz koruması %67 puanda kaldılar.

Raporda ayrıca farklı güvenlik ürünlerinin kullanıcı sistemleri üzerindeki etkileri de karşılaştırıldı. Kaspersky Internet Security çözümü bir dizi görevi yerine getirirken sistemleri sadece %7 oranında etkiledi. Diğer satıcı ürünlerinin etkisi çok daha fazla oldu. BitDefender Internet Security kullanıcı sistemlerini %17 kadar yüksek bir oranda etkilerken, Microsoft Security Essentials'ın sistemleri üzerindeki etkisinin daha az olduğu görüldü (%4) ancak daha düşük seviyede koruma sağladı. Kullanıcılarına en doğru korumayı sağlarken sistem performans seviyesine minimum etki eden Kaspersky Internet Security çözümünün en iyi kombinasyonu sağladığı görüldü.

Kaspersky Lab Zararlı Yazılım Araştırma Direktörü Timur Biyachuev şunları söylüyor:

"Dijital yaşamın hızı ve daha gelişmiş bağlantılı cihazların kullanımı, hızla gelişen siber tehdit ortamıyla adım adım dengelenmektedir. Kullanıcıların büyümekte olan çevrimiçi tehdit çeşitliliğine karşı korunduğunu hissetmesi gerekir ve biz de bunu, İnterneti daha güvenli bir yer haline getirmek için misyonumuz olarak benimsedik. Dahili İS araçlarının en yeni siber tehditlere dayanacak kadar güçlü olmadığının farkında olduğumuzdan, özelleştirilmiş bir ürünün, Kaspersky Internet Security çözümünün oluşturulmasına teknik uzmanlığımızı ve dünyaca ünlü tehdit zekamızı yatırdık. Bu çözüm kullanıcılara, Dennis Technology Labs'ın sıkı değerlendirmeleriyle kanıtlanan ve takdir edilen bir şeyi, sistem kaynaklarını kurutmadan en iyi korumayı sağlıyor."

Okuyucu Yorumları