Periscope'a drone desteği geliyor!

Periscope gelecek yenilikler arasına birer ikişer yenileri ekleniyor: İşte beklenen son yenilikler!

Periscope'a yeni özellikler!

Yeni savaş, Facebook ve Twitter arasında video kanadında geçiyor. Facebook'un "Live" hamlesine Periscope'ta yayınları saklama imkanı sunacağını söylemesiyle karşılık veren Twitter, şimdi Presicope'ta yeni birkaç yeniliği daha hayata geçiriyor. Bunlar arasında canlı yayın araması ve Drone ile GoPro desteği bulunuyor.

Kısa bir süre önce yayın saklama özelliğinin geleceği açıklandıktan sonra Periscope'a olan ilgi artmıştı. Ancak yenilikler bununla sınırlanmıyor, genişliyor. Önümüzdeki haftalarda Periscope üzerinden ilk Drone canlı yayınlarını izleme şansına sahip olabileceğiz. Desteklenen Drone'lar arasında DJI Inspire, Phantom 4, Phantom 3 Professional ve Advanced bulunuyor. Bunlara sahip olan kullanıcılar, Drone'ları üzerinden canlı yayın oluşturabilecek ve iPhone ile Drone'un kamerası arasında geçiş yaparak canlı yayınlarını renklendirebilecek.

Üzerinde durulması gereken bir diğer yenilikse kuşkusuz Periscope'ta arama ve kaydetme özelliği. Periscope'ta yapılan canlı yayınlar artık kaydedilebilecek ve kullanıcılar dilerlerse yine 24 saat içinde gönderilerini silebilecekler. Öte yandan Dünya çapında yapılan canlı yayınlar arasında #Travel, #Music ve #Food gibi hashtagler üzerinden arama yaparak ulaşmak da gelen güncellemeyle mümkün olacak.

Okuyucu Yorumları