PES 2010: Tüm yenilikler, müthiş kareler...

Pro Evolution Soccer 2010 ortaya çıkıyor: İşte yenilikler ve büyüleyici ekran görüntüleri...

PES 2010 ufukta göründü!

FIFA ve Pro Evolution Soccer arasındaki çarpışma sürüyor. Konami'nin geliştirici takımı, PES 2010 için yeni bir esnek kontrol sistemi duyurdu.

Yeni kontrol sistemi oyunculara pas verirken ve şut çekerken topun yönünü 360 derece kontrol etme imkanı veriyor. Oyunun yapımcıları bu fikri nereden aldıklarını da açıklıyorlar. Tokyo'daki ekip forumlardan ve kendilerine yollanan isteklerden yola çıkarak PES 2010'da 360 derece kontrolü oyuna dahil etmeye karar vermişler.

Konami'ye göre sistem oyuncuların topu kolaylıkla yönlendirmesine, böylece yeni saldırı ve savunma imkanlarının doğmasına yol açacak. PC, Xbox 360 ve PPS3'ün analog kontrolleri bu özelliği destekleyecek. Ancak Xbox 360 gamepad'i sadece sekiz yönlü kontrol imkanı sunacak.

Yenilikler sadece bu kadar değil...

Yenilikler sadece bu kadar değil...

PES 2010 kaleci üzerinde tam kontrol imkanı sunacak. Ayrıca kaleciler topu daha hızlı atabilecek ve takım daha hızlı saldırıya geçebilecek. Boş alana koşarken top isteme özelliği eklenmiş ve bu özellik multiplayer'da da mevcut. Elbette animasyonlar da elden geçmiş. Daha doğal görünen yeni animasyonlar oyunun atmosferini attıracak.

Oyuncuların esas istekleri ise lagsız online oyunlar oynayabilmek. Oyuncular, hataların düzeltilip düzeltilmediğini, online oyun keyfinin yine gecikmelerden etkilenip etkilenmeyeceğini merak ediyorlar.

PES 2010'dan yepyeni ve detaylı görüntüleri galerimizde bulabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları