PES 2017 mobil platforma sunulacak!

Konami, PES 2017'yi mobil platforma sunmaya hazırlanıyor!

PES 2017 mobile geliyor!

EA'in yüksek tempolu, güzel gözüken FIFA serisi hayranları ile Konami'nin daha derin, daha gerçekçi Pro Evolution Soccer (PES) serisi hayranları arasındaki sonsuz çekişme hem konsol hem de mobil sürümler üzerinde devam ediyor. Eğer bir PES hayranı iseniz, Konami'nin Pro Evolution Soccer 2017 oyununu geçtiğimiz aralık ayında Avustralya'daki başlangıcın ardından iPS ve Android'e sunacağını duymaktan mutlu olabilirsiniz.

Yeni, bedava mobil futbol oyunu resmi lisanslı takımları, oyuncuları ve stadyumları içerecek. Konami'nin söylediğine göre oyun mobil için optimize edilmiş olsa da konsol oyununun grafik motorunu kullanıyor. Bu, oldukça gerçekçi bir görüntüyü mobil platformda deneyimleme imkanı sunabilir.

Futbolun küresel bir ilgi alanı olmasından kaynaklı da PES 2017 mobil oyununun ara yüzü 10 farklı dil seçeneği sunacak ve yorumcular için de dokuz dil seçeneği bulunacak: İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Japonca, Kanton ve Mandarin Çincesi. Ayrıca ön kayıt yapan kişiler için bazı "deluxe" oyuncuları takımlarına katma seçeneği sunulacak.

Tabi ki bu Konami'nin mobil futbol alanına attığı ilk adım değil. 2010 yılından beri mobil platformda pek çok PES oyunu ve lig için daha stratejik futbol menajerlik uygulaması sunuldu. FIFA da mobil platformda benzer bir süredir bulunuyor.

Okuyucu Yorumları