Phil Schiller'dan Galaxy S4'e taş!

Apple'ın bu önemli ismi, Galaxy S4'ün tanıtılmasına saatler kala ona büyük bir taş "salladı"!

Apple'dan Galaxy S4'e taş!

Apple pazarlama bölümü ikinci başkanı Phil Schiller, Samsung Galaxy S4'ün "yıllanmış" bir yazılımla geleceğini, kullanıcıları güncelleme için beklemek zorunda bırakacağını söyledi.

Bu gece Türkiye saati ile 02:00'da ortaya çıkacak Galaxy S4'ü hedefine alan Schiller, Android kullanıcılarının sadece yüzde 16'sının Android'in son sürümünü kullandığını, Galaxy S4'ün 1 yıllık bir yazılımla geleceğinin söylendiğini vurguladı. Android'in güvenliği konusunda yaptığı açıklamayla öne çıkan Schiller, 2012'nin dördüncü çeyreğinde iPhone'dan Android'e geçenlerin, Android'den iPhone'lara geçenlerden dört kat daha fazla olduğunu iddia etti.

Schiller daha da ileri giderek Android'i şu sözlerle "küçük düşürdü": "Android genellikle geneleksel ceplerin yerine geçen bir cihaz olarak sunuluyor ve iPhone kadar iyi bir deneyim sunmuyor."

Schiller'ın Samsung'un Galaxy S4'ü hakkında konuşması, aslında Android'in ve Samsung'un akıllı cep pazarında gerçekten de önemli bir yere geldiğini, Android'in Apple üzerinde kurduğu baskıyı gösteriyor.

Okuyucu Yorumları