Philips: Alev olmadan mum ışığı keyfi

Philips, romantik bir mum ışığı için estetik bir mum ve çakmak arama derdine son veriyor...

Alev olmadan mum ışığı keyfi

Mumu gelişmiş bir biçimde sunan Philips Imageo Mum Işığı setleri, alevler olmadan mum ışığının sıcaklığını yaşatıyor. Üç adet LED'li mum ve bir şarj ünitesinden oluşan buzlu cam setlerin, otel, restoran ve kafeler için tasarlanan 12'li set (sadece sarı renkte) alternatifi de bulunuyor. Set genişletilmek istenildiğinde ya da bir kırılma durumunda yenisini tek modül olarak tedarik etmek mümkün.

Titrek mum ışığı görünümü sağlayan Philips Imageo Mum Işığı setlerinin sizler için tasarlanan sarı, kırmızı ve mavi renk alternatifleri bulunuyor. Açma kapama düğmesi bulunmayan kullanımı kolay Imageo Mum Işığı'nı çalıştırmak için tekli üniteleri hafifçe sallayarak çevirmek yeterli oluyor. Yaklaşık 10 saatlik bir şarj işleminin ardından 20 saat* çalışabilme kapasitesine sahip olan Imageo LED Mum Işığı setleri, dilediğiniz ambiyansı tekrar şarj edilebilme özelliğiyle klasik mumdan daha uzun süreyle ve açıkta yanan bir mum alevinin sakıncalarını yaşatmadan daha güvenli bir kullanımla sunuyor. Rüzgardan etkilenmeyen Imageo LED Mum Işığı, dış mekanlarda da keyfinize eşlik ediyor.

3'lü Philips Imageo Mum Işığı setlerine 79-89 TL fiyat aralığıyla Işıncam, Philips shoplar ve yetkili Philips bayilerinden sahip olabilirsiniz.

(*Mavi LED ışıklı setler 9 saat çalışma süresi sunuyor)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları