Philips Miracast ile kolay ekran paylaşımı

Philips'in yeni 23 inç'lik Miracast ekranı, cebinizdeki içeriği ekrana hızla yansıtmanızı sağlıyor!

Ekran paylaşımı onunla kolay!

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Miracast standardına dayanan konektiviteye sahip 23 inçlik yepyeni 239C4QHWAB Philips Miracast ekranını piyasaya çıkarıyor, böylece kullanıcılar Android cihazlarındaki mobil içeriği kablosuz olarak yürüterek – canlı renklere, harika çözünürlüğe ve Full HD kalitesine sahip sürükleyici bir multimedya deneyiminin keyfini çıkarabilirler.

Portatiften büyük ekrana – Miracast tarzı eğlence

Günümüzde evlerde küçük ekranlı bir dizi cihaz bulunuyor – ve insanların akıllı telefon ve tabletlerindeki içeriği evde daha büyük ekranda video ve fotoğraf göstererek arkadaşları ve aileleriyle paylaşmak istemeleri doğal. Standart Miracast desteği ile 23 inçlik Philips Miracast ekranı Miracast sertifikalı diğer Android akıllı telefonlardan ve tabletlerden içerik görüntüleyebilir, böylece kullanıcılar gerçek zamanlı, yüksek çözünürlüklü bir multimedya deneyimini paylaşabilirler. Miracast, tabanındaki mini klavyenin düğmesine tıklanarak kolayca ekranda etkinleştirilebiliyor. Asıl olarak kablosuz HDMI gibi: Kablo ve konektöre ya da yaşam alanını birbirine dolanmış kablolarla meşgul etmeye gerek yok. Miracast ekranda etkinleştirildiğinde ve tanınmış bir cihaz tespit edildiğinde, her şey – genel arayüzden uygulamalara ve videolara kadar – daha büyük ekranda büyüleyici HD kalitesiyle yeniden oluşturuyor.

Üstelik Miracast sertifikasına sahip olmayan kullanıcıların da büyük ekran performansından ödün vermelerine gerek yok: Philips ekranı, isteğe bağlı bir MHL kablosu ile mobil cihazınızı bağlayıp full dijital sesle HD videoların canlanmasını sağlayan MHL'i de destekliyor.

Paylaşmak için hazırlanmış ekran performansı

Philips Miracast ekranı ince bir silüete sahip ve paylaşmaya değer bir görüntüleme deneyimi sunuyor. IPS LED teknolojisi ekstra geniş görüntüleme açısına sahip iyi görüntüler ve renk doğruluğu sağlıyor, bu da arkadaşlar ve aile ile toplanıp birlikte izlemeyi kolaylaştırıyor. IPS teknolojisi parlak renklere sahip temiz ve keskin görüntüler sunarak HD görüntüleme deneyimi için maksimum kalite sağlıyor. Miracast ekranı ayrıca hangi durumda olursa olsun optimum ekran performansı sağlaması için akıllı özelliklerle de donatıldı. Örneğin SmartImage, ekranda görüntülenen içeriği analiz ederek kontrastı ve rengi ona göre ayarlıyor. SmartKolor ekrandaki görsel renk aralığını güçlendiriyor ve SmartContrast, sürükleyici bir görüntüleme deneyimi için zengin detaylar sunuyor.

Yeni Philips 239C4QHWAB Miracast ekranı tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı
449 USD' dan mağazalarda bulunabilir.

Okuyucu Yorumları