Philips'ten yepyeni üç model LCD TV

Philips Aralık ayında piyasaya sunduğu yepyeni üç model LCD TV’ler ile ürün gamını genişletmeye devam ediyor. 39, 51 ve 58 ekran olan yeni Philips LCD TV’ler teknoloji meraklılarının bir çok beklentisine cevap verebilecek özellikler taşıyor.

Philips'ten yepyeni üç model LCD TV

51 ekran 20PF7846 model TV, Progressive Scan (sürekli tarama), ten rengi iyileştirme, Dolby Virtual ses sistemi ve FM radyo gibi özellikleriyle bir televizyondan beklenen ihtiyaçlara cevap veriyor.

58 ekran 23PF8946 model LCD TV, geniş ekran formatında olup LCD Aktif Matriks TFT panel ile mükemmel görüntüler sunuyor. Progressive Scan ve PC girişi sayesinde monitör olarak da kullanılabilen bu TV, şimdiden Philips Flat TV ailesinin en gözde ürünlerinden biri olmaya aday. 10W RMS gücündeki ses sistemi, FM radyo, teletext çift ekran gibi özellikleri ve şık dizaynı ile bu ürün hem ev hem de ofislerde kullanmak için ideal.

39 ekran 15PF8946 model LCD TV, bu ekran boyutunda çok iyi bir seçenek olarak göze çarpıyor. 4:3 formatındaki bu televizyon, Progressive Scan, FM Radyo ve PC girişi özellikleri ile bir çok beklentiye cevap veriyor.

Okuyucu Yorumları