Philips'in Yeni QHD 27 Monitörü Geliyor!

MMD, Philips'in yeni, üretkenliği artıran QHD 27 inç ekranı 272B8QJEB modelini piyasaya çıkartıyor.

Philips'ten yeni monitör!

MMD, performans odaklı iş kullanıcısı için tasarlanmış 27 inçlik, yeni Philips QHD monitörünü piyasaya çıkartıyor. Yeni 272B8QJEB modeli, muhteşem görüntüleme konforu, akıllı ergonomik özellikleri ve çevre dostu çözümleri bir araya getiren bir dizi ekranın sonuncusu.

Görüntünün en iyi hali

Hangi sektör söz konusu olursa olsun, günümüzde kaliteli çalışma yüksek çözünürlüklü görüntüleme kaynaklarına ve ekranlara bağlı bir hal aldı. İşte bu nedenle yeni 272B8QJEB, doğal ve akıcı sRGB renklere sahip gerçek 'CrystalClear' görüntüler için Quad HD 2560x1440 çözünürlüğe kadar çıkabilen yüksek yoğunluklu piksel sayımlı, arka aydınlatmalı W-LED panelleri ile yüksek performansına güveniyor. Dahili 12 bitlik görüntü işlemcisi tarafından yönetilen 10 bitlik ekran, daha zengin, daha yoğun görüntüler için 1.07 milyar renk sunuyor – bu da, geleneksel 8 bitlik ekranların ürettiği 16 milyon renk ile karşılaştırıldığında, renklerde renk kayması olmadan daha akıcı nüansların verilebildiği, anlamlı bir fark demek.

Zengin konektivite hayatı kolaylaştırıyor

Zengin konektivite hayatı kolaylaştırıyor

Geniş yelpazedeki konektivite seçenekleri, 272B8QJEB modelinin, her iş ortamı için mükemmel olmasını sağlıyor. Analog VGA'dan dijital DVI İkili Bağlantı'ya (Dual Link), DisplayPort 1.2 ve HDMI'a kadar, bütün üslerinizi birbirine bağlayabilecek. Hem en yeni cihazlarınızı bağlamanızı sağlayacak hem de SuperSpeed USB 3.0 teknolojisi sayesinde mobil cihazlarınızın hızlı şarjını ve saniyede 5.0 Gbit'e kadar çıkan hızlı veri iletimini mümkün kılacak. İki adet dahili 2 wattlık hoparlör sayesinde harici ses cihazları için yere gerek yok, aksine ofiste daha fazla mahremiyet içinde ve daha sessiz çalışabilmeniz için ulaşılması kolay kulaklık konektörünü kullanabilirsiniz. Ayak üzerindeki kullanışlı alan ise, akıllı telefonunuzu ve küçük kırtasiye malzemenizi koymanız için. Böylece çalışma alanınızı her zaman düzenli tutmanız mümkün.

Daha sağlıklı iş yerleri için rahat ergonomi

Yeni 272B8QJEB ekranı, SmartErgoBase tabanın harika esnekliği ile, EasyRead modunun kağıdı andıran okuma deneyimini birleştiriyor. Monitörün tabanı, ekranın yüksekliğini, sağa sola dönüşünü, eğilmesini ve rotasyon açısını her kişisel tercihe ve ergonomik gereksinime uyacak şekilde ayarlamayı basitleştirmek için tasarlanan özel bir taban. Ayrıca 178/178 derecelik ekstra geniş görüntüleme açılarına sahip gelişmiş IPS ekranına da sahip. Bu da hem yatay hem de dikey olarak, 90 derecelik pivot modunda da, aynı görüntüleme rahatlığına sahip olmanız anlamına geliyor. Daha hoş ve rahat bir görüntüleme deneyimini sağlayan bu yeni monitör, özel LowBlue Modu ile birlikte yenilikçi titreşimsiz bir teknoloji kullandığından, LED ekranları tarafından oluşturulan, gözlere zarar verebilecek kısa dalga boyundaki mavi ışığı azaltıyor. Daha az görüntüleme yorgunluğu ve daha iyi, daha canlı görüntüler sayesinde asıl işinize odaklanabileceksiniz ve gözlerinizi yormadan daha uzun süre tercih ettiğiniz iş uygulamalarına yoğunlaşmış bir halde kalabileceksiniz.

Üretkenlik için kaliteli ekranlar

Philips 272B8QJEB modeli, profesyoneller için tasarlanmış 27 inçlik, başarılı QHD monitörü ürün grubunun bir parçası. Modelde, beklentisi daha yüksek iş çözümleri arayanlar için de özellikler var. Gizliliklerini korumak isteyen şirketler, toplantı vakti geldiğinde açılan ve kullanılmadığında düzgün bir şekilde güvenlik amacıyla kapanan bir açılır kapanır webcam tasarımına sahip ilk Philips ekranı olan 272B7QPTKEB modeline güvenebilirler. Dahası, 272B7QPJEB modeli PowerSensor yoluyla da verimliliği yüksek bir şekilde enerji tasarrufunu da sağlıyor. Bu sensör, kullanıcının orada bulunup bulunmadığını belirlemek için zararsız kızıl ötesi sinyalleri ileten ve alan, kullanıcı uzaklaştığında ise monitörün parlaklığını otomatik olarak düşüren dahili bir sensör. Böylelikle %80'e dek enerji tasarrufunu sağlıyor ve ultra dar ekran çerçevesi sayesinde maksimize edilmiş bir görüntüleme alanı sunuyor. Tek bir monitör için yeterli yer olmadığında ise, her iki modelin de DisplayPort çıkışı, ayağının esnekliği sayesinde ya yatay ya da dikey olarak, daisy chain (birbirine bağlama) yoluyla bir dizi ekranın konfigürasyonunu yapmanızı sağlar.

Philips'in 272B8QJEB modeli, 329 USD tavsiye edilen perakende fiyatı ile Mart 2018'de piyasada bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları