Philips'ten modaya uygun monitör: Moda 2

Philips, modaya uygun Moda 2 tasarımlı 27 inçlik yeni monitörünü duyurdu.

Philips'ten Moda 2

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, parlak beyaz Moda 2 tasarımını dahili 7 watt'lık hoparlörlerin güçlü sesiyle birleştiren, müzik aktarmak için Bluetooth bağlantısına da sahip olan ve harika görüntüler sunan 27 inçlik yeni IPS ekranını duyurdu.

MMD EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Thomas Schade "İnsanlar yaşadıkları alan için bir ekran seçecekleri zaman görünüm gerçekten önemli oluyor" sözlerine şunları da ekledi: "Bu yeni ekranın doğru nedenlerden ötürü ilgi çekeceğinden eminiz. Moda 2 tasarımı sadece 360 derece harika bir görüntü sunmakla kalmıyor, kullanıcılar aynı zamanda dahili hoparlörlerden gelen surround sese ve kablo yayıntısını azaltmak için Bluetooth bağlantısına da sahip olan bu model ile büyüleyici görüntü ve sesi tek bir cihazda birlikte deneyimleyecekler."

360 derece büyüleyici tasarım

Ekran, her yaşam ortamını tamamlayacak temiz, minimalist bir görünüme ve her açıdan zarafete sahip. Asıl ekran çerçevesi minimal bir yer kaplıyor. Dış çerçeve kalınlığı sadece 2.5 mm ve panel içi siyah matriks şeridin eni ise sadece 3.5 mm. Bu da dikkat dağıtan unsurları en aza indirmek ve maksimum görüntüleme ölçüsü ile daha da temiz bir görüntü sunuyor.

Kapsayıcı ses

Ekranın dahili 7 watt'lık hoparlörleri, güçlü ses için SRS WOW HD™ teknolojisi ile ayarlanan bir ses sistemiyle çalışıyor. Sonuç, sürükleyici bir ses deneyimi için sanal 5.1 kanallı surround ses sistemi.

Bluetooth desteği

Yeni 40 inçlik 4K Ultra HD ekran, profesyonellere ve ev kullanıcılarına işte ve eğlencede seçim özgürlüğü sunmak için tasarlandığı için bağlantı açısından güçlü. En yüksek bant genişliğindeki dijital bağlantılar sayesinde bu ekran, kullanıcıların bütün içeriklerini 40 inçlik geniş ekran üzerinde 4K Ultra HD mükemmelliğiyle deneyimlemelerini sağlayarak geniş yelpazede medya kaynağına bağlanabiliyor. DisplayPort 1.2 dijital PC- Ekran bağlantısı, daha hızlı görüntüleme ve sıfır gecikmeli yenileme hızları için 10.8 Gbps'e kadar veri transferi hızlarını destekliyor. Bağlantı seçeneklerini artıran diğer özellikler ise mobil içeriğin keyfini büyük ekranda sürmek için (aynı anda mobil cihazı da şarj ederken) sunulan MHL desteği, süper hızlı USB 3.0, ve PC'den ya da başka bir AV kaynağından yüksek kalitedeki dijital görüntü ve ses sinyallerini yürütmek için HDMI 1.4.

Görüntü kalitesi

AH-IPS teknolojisi ile ekranın ekstra geniş görüntüleme açısı, kullanıcıların neredeyse her açıdan ekran içeriğini net bir biçimde görüntüleyebilecekleri anlamına geliyor – bu da ekranın çevresinde toplanmış insanların fotoğraflara bakmaları ya da bir film izlemeleri için ideal. 1920 x 1080p Full HD geniş ekran çözünürlük ile ekran maksimum görüntü kalitesi için en yüksek HD çözünürlüğü destekliyor.

Yeni Philips 275C5QHAW ekran, Aralık sonundan itibaren büyük elektronik mağazalarında KDV dahil 1699 TL fiyatı ile bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları