Philips'ten yeni 25 inçlik monitör

Yeni Philips monitör 25 inçlik kompakt ekranda harika Quad HD görüntüler sunuyor.

Philips'ten "kompakt" monitör

Teknoloji şirketi ve Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Quad HD çözünürlüklü ve AH-IPS LED ekranlı 25 inçlik yeni bir monitörü piyasaya sunuyor. Bu da kompakt bir ekranda, alabildiğine net görüntüler demek. Monitör, %65 geri dönüştürülmüş plastik içeriyor ve kasası PVC ve BFR içermiyor, böylece çevre dostu üretimin önünde artık hiçbir engel kalmamış oluyor.

Daha küçük ekran ölçüsünde Quad HD

Bu yepyeni Philips ekran, şaşırtıcı netlikte ve keskinlikte Quad HD 2560x1440 ya da 2560x1080 piksel görüntüler sunar. Olağanüstü bu keskinlik, oldukça yüksek bir piksel yoğunluğuna sahip yüksek performanslı bir panel ile mümkün hale geliyor. DisplayPort, HDMI ve çift bağlantı DVI sayesinde görüntüleri yüksek bant genişliğine sahip farklı kaynaklardan yeniden üretebiliyor. Gelişmiş AH-IPS panelinin iyileştirilmiş yapısı ise harika renk reprodüksiyonu, hızlı tepki süresi ve diğer geniş görüntüleme açılı panellere kıyasla düşük güç tüketimi sağlıyor.

Kullanıcının gereksinimi CAD-CAM çalışması için son derece detaylı bilgi de olsa, 3D grafik uygulamaları için canlı renk ve netlik de olsa, yüksek kaliteli bu Philips ekran, bu kullanıcıların ihtiyaç duyduğu son derece net görüntüler sunacak. Dahası, monitörün multimedya ve USB 3.0 için hızlı veri transferi ve akıllı telefon şarjı için de dahili stereo hoparlörleri bulunuyor. Hepsi bir arada düşünüldüğünde, bütün bu özellikler kullanıcıyı daha verimli kılıyor.

Gözlerde daha az yorgunluk

LED arka aydınlatmalı ekranlarda parlaklığın kontrol edilme biçimi nedeniyle, kullanıcılar çoğu zaman göz yorgunluğuna da sebep olan titreşim yaşarlar. Philips Flicker-Free Teknolojisi ise daha uzun süreler boyunca bile çok daha rahat bir görüntüleme için, parlaklığı ayarlar ve titireşimi azaltır.

Ultra dar çerçeve

Son teknoloji ürünü paneli sayesinde, yeni Philips ekranın dış çerçeve kalınlığı sadece 2.5 mm kadar. Panel içindeki yalnızca 3.5 mm'lik siyah matriks şeridi ile birleştirilen üründe, genel çerçeve boyutları dikkati dağıtabilecek unsurları en aza indirmek ve görüntüleme keyfini en yükseğe çıkartmak için hatırı sayılır ölçüde daha küçük. Çoklu ekran ya da oyunlarda, grafik tasarımında ve profesyonel uygulamalar için özel olarak tasarlanmış olan ultra dar çerçeveli ekran, izleyiciye kesinlikle daha büyük bir ekran kullandığı hissini veriyor.

Çevre ve kullanıcı dostu

Yüksek oranda geri dönüştürülmüş plastik içeren çevre dostu malzemesinin yanı sıra, ekranda aynı zamanda muhteşem ergonomik özellikler de sunuluyor. Gelişmiş SmartErgoBase tabanı, ekranın daha rahat bir görüntüleme açısı için neredeyse masa seviyesine indirilmesini sağlıyor. Ekran çerçevesi yüksekliğinin düşük olması ise, çift odaklı, üç odaklı ya da progresif camlı gözlük kullananlar için ideal bir çalışma ortamı sunuyor. Ayrıca, bu sayede farklı boylardaki kullanıcıların monitörü tercih ettikleri açı ve yükseklik ayarıyla kullanmaları da mümkün. Bu da, yorgunluk ve gerginliği azaltmaya yardımcı oluyor.

Yeni Philips ekran, Ekim 2015 sonundan itibaren 499 USD (KDV hariç) fiyatından piyasada bulunabilecek.

Okuyucu Yorumları