Photoshop'a doping

CHIP Online inceledi: Ücretsiz eklentilerle Photoshop'a yeni özellikler kazandırabilirsiniz...

Photoshop'a doping

Resimlerinize yeni birkaç vuruş yapın: Ücretsiz eklentilerle Photoshop'a yeni özellikler kazandırabilirsiniz. Chip Online sizin için bu eklentilerin en ilginçlerini bir araya getiriyor.

Büyüleyici ışık efektleri, hata düzelticiler, alışılmamış perspektifler: Ücretsiz eklentiler Photoshop'ın eklenti yelpazesinin kolayca genişlemesine olanak sağlıyor.

Eklentileri ücretsiz kullanın
Profesyonel bir grafiker için Adobe Photoshop bir numaralı seçimdir, hobi amaçlı ilgilenen kişiler için Paint Shop Pro daha hesaplı çözüm. Bu iki resim düzenleyicisi beraberinde birçok ücretsiz eklentiyle geliyor. Diğer bir taraftan hiç para ödemek istemeyip, aynı zamanda da grafik eklentilerden yararlanmak isteyen kullanıcılarsa tamamen ücretsiz bir yazılım olan IrfanView'i tercih ediyorlar.

Eklentileri yüklemek : Adım adım
Eklentiler ya bağımsız kurulum paketi olarak ya da ZIP dosyası olarak bulunur. İki durumda da kurulum dosyaları Photoshop dizinindeki Eklenti(Plug-Ins) klasörüne (tercihen yeni bir alt klasör içinde) yerleştirilmelidir.Diğer benzer programlarda ise yine aynı yöntemle eklentilerin kurulumunu yapabilir veya üretici firmanın web sitesinden kurulum hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Resim galerisine tıklayın ve ekran görüntüleri ile beraber ücretsiz Photoshop eklentilerini inceleyin. İstediğiniz eklentiyi yüklemek için resmin altındaki Programı İndir link'ine tıklamanız yeterlidir.

Okuyucu Yorumları