Pilden şikayetçi olanlar bu telefonu denesin!

Pil ömründen şikayetçi olup, biraz kalın bir telefon kullanmaya razıysanız, işte sizin cebiniz!

Çift pilli telefon!

Telefonunuzun pilinin çabuk bitmesinden şikayetçiyseniz, Gionne'nin çift pilli telefonu M5 ilginizi çekebilir.

Çift 3.000mAh pille sahip Gionne M5, Android'in en son sürümü Lollipop ile çalışıyor. Daha önce tanıtılan Innos D6000 da iki pille geliyordu, ancak daha eski bir sürüm olan Android KitKat ile çalışmaktaydı. Telefonun diğer detayları Gionee tarafından henüz açıklanmamış olsa da Çin'in Telekomünikasyon Ekipman Sertifikalandırma Merkezi sayesinde ortaya çıkmış bulunuyor. İki pil, bir araya geldiğinde 6.000mAh'lik bir güç ortaya çıkıyor ve telefon, bu güçle dört güne kadar ayakta kalabiliyor.

Orta seviye bir telefon olan Gionee M5, 5,5 inç 720p AMOLED ekran, dört çekirdekli 1,3GHz işlemci, 2GB RAM ve 16GB dahili depolamayla geliyor. MicroSD kartıyla depolama alanı genişletilebilen cihazda 5 megapikselilk ön, 8 megapiksellik arka kamera bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz üzere M5, çok ince ve çok hafif bir telefon değil. 152 x 176 x 8.6mm boyutlarındaki telefon, 213 gram ağırlığında, yani iPhone 6 Plus'ın neredeyse iki katı ağırlığında.

Gionne M5'in çıkış tarihi ve fiyat bilgileri ise henüz açıklanmadı. Peki siz, ek pil ömrü için cebinizde varlığını hissedeceğiniz bir telefon taşımayı tercih eder miydiniz?

Okuyucu Yorumları