Piranha'nın akıllı cebi IQ Plus piyasada!

Piranha'nın akıllı telefonda yeni amiral gemisi: IQ Plus

Piranha'dan akıllı cep geldi

'Son kullanıcının ihtiyaçlarına göre uygun fiyatlı ürünler geliştiren' Türk teknoloji şirketi Piranha, 8 çekirdekli işlemciye sahip yeni akıllı telefonu 'IQ Plus' ı piyasa sürdü. 13 MP arka, 5 MP ön kameraya sahip olan IQ Plus'ta Full HD 1080P video kayıt özelliği bulunuyor. HSDPA+ 42 Mbps hızında 3G+ internet bağlantısına sahip olan cihaz kullanıcısına kesintisiz video izleme imkânı sunuyor

8 çekirdekli işlemci

IQ Plus'ın 8 çekirdekli 2 GHz işlemcisi kullanıcısına birçok uygulamayı aynı anda sorunsuz kullanmasına olanak sağlıyor. 2 GB RAM sayesinde yüksek sistem gereksinimleri olan oyunlar IQ Plus'ın 5.5 inç HD ekranında keyifle oynanabiliyor. IQ Plus'ta ekran dayanıklılığını artırmak için Corning® Gorilla® Glass III teknolojisi kullanılırken, arka kısımda yumuşak plastik kapak kullanılarak güçlü bir yapı ve şık bir tasarım oluşturuldu.

Tüm cihazlar IQ Plus'ta toplanıyor

IQ Plus, üstün teknik özelliklerinin yanı sıra yine son kullanıcının hayatını kolaylaştıran bir özelliği de bünyesinde barındırıyor. Cihazda bulunan infrared özelliği sayesinde TV, DVD, uydu alıcısı ve müzik çalar gibi aletler IQ Plus'ın ekranından yönetilebiliyor. Piranha'nın yeni akıllı telefonunda ayrıca parmak izi sensörü var. Bu sensör sayesinde tek bir parmak hareketiyle ekran kilidi açılabiliyor, birçok uygulama parmak izi teknolojisiyle çalışabiliyor.

IQ Plus'un akıllı telefon pazarında en iddialı olduğu özelliklerinden biri bünyesindeki ses teknolojisi. Geliştirilmiş ses kalitesi (BesLoudness), IQ Plus kullanıcılarına başarılı bir ses deneyimi sunuyor. 16 GB dahili hafızaya (Artırılabilir) sahip olan akıllı telefon Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle geliyor.

IQ Plus'ın perakende satış fiyatı 699 TL.

IQ Plus - Teknik Özellikler

İşletim Sistemi: Android 4.4 KitKat
İşlemci:
Octa Core (8 Çekirdek) 2 GHz
RAM: 2 GB DDR3
Ekran: 5.5 HD IPS (1280x720) Corning® Gorilla® Glass III
Arka Kamera: 13 MP AutoFocus (SONY® Exmor R sensörlü) f/2.0 LED Flaşlı
Ön Kamera: 5 MP
Dahili Hafıza: 16 GB
Grafik İşlemci: Mali-450 MP4 650 MHz
Bağlantılar: 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.9, GPS, microUSB, kulaklık
Batarya: 2800 mAh
Bekleme Süresi: 520 saat
Konuşma Süresi: 18.5 saat (2G) 15 saat (3G)
Boyutlar: 152.4x75x9.3 mm
Garanti: 2 yıl

Okuyucu Yorumları