Pirates of the Carribean Online güncellendi

Disney multiplayer olarak oynanan oyunda karakterlere yeni özellikler ekledi.

Korsanlar güncellendi

Disney Online Cuma günü yaptığı açıklamada Pirates of the Carribean Online için MacOS X ve Windows sistemlerinde çalışan yeni bir içerik eklediğini duyurdu.

Oyunu oynayanların aylık vermek durumunda oldukları ücret ise 9.95$.

Pirates of the Carribean Online filmlerdeki fantastik atmosferi bilgisayarlarımıza taşıyor. Bir RPG oyun tarzı olan Pirates of the Carribean'de oyun karakterleri filmdekilerle aynı.

Oyunda, kendi karakterinizi yarattıktan sonra okyanuslara açılıyorsunuz. Aynı zamanda gizli haritaları kullanarak asırladır saklı olan efsanevi hazineleri bulmaya çalışıyorsunuz.

Güncellemeyle beraber oyunun ayarlarını daha fazla kişiselleştirme şansınız olacak. Kişiselleştirmeden kastımız oyun boyunca kullanacağınız karakterinizin saç şeklini, takılarını kendiniz belirleyebileceksiniz. 'Unlimited Access' yani 'Sınırsız Erişim' hakkı bulunan üyeler bu özelliklerden çok daha fazlasına sahip olacak.

Karakterleriniz diğer karakterlerle konuşurken artık yüz ifadesini ve duygularını da yansıtacak. Güncellemenin getirdiği önemli özelliklerden biri de bu. Karakterlerinizin dans etmesi, kahkaha atması da artık oyuna dahil edilmiş.
Disney Online, 2008 yılı içinde oyun için Black Pearl adında bir güncelleme daha çıkarmayı düşünüyor. Bu güncellemeyle oyuna çok daha fazla özellik eklenecek.

Sistem Gereksinimleri: 512 MB RAM, 700 MB boş alan ve de tabii ki ADSL veya türevi bir internet bağlantısı.

Okuyucu Yorumları