Pixel 4 Delik Ekran Teknolojisini Taşıyabilir

Google Pixel 4, ekran büyüklüğünü maksimuma çıkarmak için tanıdık bir çözüme başvurabilir.

Google Pixel 4 delikli olabilir!

Google Pixel 4 serisi, 2019 yılının sonlarında tanıtılacak ancak Google'ın bir sonraki amiral gemisi modelinin tasarımının nasıl olacağı konusunda bir ipucu şimdiden ortaya çıkmış olabilir. Ulaşılan bilgisayar çizimlerine göre Google, ön kamera teknolojisini telefonun ön yüzünü kaplayacak bir panele aşina olduğumuz bir yöntem ile entegre edecek.

Pixel 4 Delik Ekran Teknolojisini Taşıyabilir
Görsel: SlashLeaks

SlashLeaks tarafından ortaya çıkarılan bir bilgisayar çizimi, Google'ın cihazda bulunan ön kameraları bir sonraki amiral gemisi modelinde bir ekran deliğinin içerisine konumlandırmayı planladığını öne sürüyor.

Çizim, telefonun ön ve arka tarafında ikişer kamera bulunduruyor ve çift ön kamera, cihazın ön panelindeki delikte konumlanarak Google Pixel 4'e Samsung Galaxy S10 Plus ile aşina olduğumuz karakteristik bir görüntüyü kazandırıyor. Pixel 3 serisinin halihazırda çift ön kameraya sahip olduğu düşünüldüğünde söz konusu tasarımın akla yatkın olduğunu belirtelim.

Modellemede telefonun arka yüzünde bir parmak izi okuyucuya yer verilmemiş olması, Google'ın yeni akıllı telefon modelinde ekrana gömülü parmak izi okuyucuya yer vereceğine dair güçlü bir iddia durumunda.

Pixel 4 Delik Ekran Teknolojisini Taşıyabilir
Görsel: PhoneArena

Bilgisayar çiziminin kaynağı ortaya çıkarılmış değil ancak PhoneArena hızlı davranarak şimdiden bilgisayar çizimine dayanan bir bilgisayar modellemesi hazırladı ve söz konusu tasarımın son kullanıcıya nasıl yansıyacağını gözler önüne serdi.

Ancak bu bilgisayar modellemesine dikkatle yaklaşmakta fayda var. Zira Google'ın bir sonraki amiral gemisi modelinin içinde olduğumuz yılın son aylarına kadar tanıtılması beklenmiyor. Ekim ayında yapılması planlanan tanıtıma kadar ortaya çıkacak sızıntıları beklemek, daha akılcı olabilir.

Okuyucu Yorumları