Plaka tanımak artık sorun değil

Uzak mesafeden plaka tanımak artık sorun değil.

Plaka tanımak sorun değil

CCTV pazarının önde gelen markası Uranium Güvenlik Çözümleri 2014 ISAF güvenlik fuarında ön lansmanını yaptığı uzak mesafelerdeki görüntüleri net biçimde görebilmeyi sağlayan yeni kamerasını pazara sundu.

ANP -CR1341Z koduyla pazara sunulan ürün standart olarak 1,3 Megapixel çözünürlükte geliyor. Ancak yazılım desteği ile 2MP çözünürlüğe çıkabiliyor. 6-22mm özel 3MP Motorize zoom lense sahip ürün, yakın mesafelerde geniş açı verebildiği gibi uzak mesafelerde de belli bir noktaya odaklanarak en ince ayrıntılara inebiliyor.

Kayıt cihazı üzerinden Optik zoom yapılabildiği gibi, kontrol klavyesi veya Mouse ile de optik zoom yapılabiliyor. 2 MP çözünürlüğe ulaşabilen CR1341Z digital zoom özelliği ile de ön plana çıkıyor. 2 MP çözünürlükte 25 frame tam zamanlı görüntü kaydını destekleyen kamera da 4 atom LED mevcut. 4 atom LED sayesinde 80 metrenin üstünde aydınlatma sağlayan CR1341Z, 22MM ye kadar çıkabilen motorize lensi sayesinde 70 metrenin üstünde bir mesafeden net görüntü alabiliyor.

On SCreen Display teknolojisi ile donatılmış CR1341Z Yüksek Işık Telafisi, Arka ışık telafisi, Geniş Dinamik aralık, Dijital parazit azaltma, otomatik beyaz ayarı, Otomatik kazanç kontrolü, Alan Maskeleme ve Hareket algılama gibi ekstra özellikler de sahip.

2004 yılından beridir IT sektöründe distribütör-dağıtıcı olarak yer aldıklarını, 2010 yılından itibaren de Uranium markasıyla CCTV sektörüne yatırım yaptıklarını söyleyen Art Sistem Genel Müdürü Serkan Kekik, sektörde plaka tanıma ve uzak mesafelerde net görüntü alamama sorunu olduğunu gördüklerini, yaklaşık 1 yıllık AR-Ge sürecinin sonunda da CR1341Z'yi pazara sunduklarını belirti.

Uranium 'un diğer IP kameraları gibi ONVIF protokolünü destekleyen CR1341Z, Uranium'un tüm kayıt cihazları ile uyumlu olduğu gibi Onvif protokolünü destekleyen diğer kayıt cihazları ile de uyumlu olarak çalışabiliyor.

IP 66 sınıfı Alüminyum kasaya ve metal ayağa sahip ürün tasarımıyla ve şık ayağıyla öne çıkıyor.

Ar-Ge ye çok önem verdiklerini söyleyen Serkan Kekik, CR1341 in Ar-Ge çalışmasının yaklaşık 1 yıl sürdüğünü, sürenin uzamasının sebebinin titiz ve mükemmeliyetçi ürün üretme politikalarından kaynaklandığını belirtti.

Okuyucu Yorumları