Plantronics ile telefona değil hayata bağlan!

Explorer 500 mobil kulaklığı GSM Birliği sertifikası ile diğer mobil kulaklıkların önüne geçiyor.

Plantronics'den Explorer 500!

Plantronics'in yeni mobil kulaklığı Explorer 500, 7 saate kadar konuşma, 12 güne kadar bekleme ve 6 aya kadar DeepSleep bekleme süresine sahip. Uzun süreli kullanıma uygun olan Explorer 500, mikro USB şarj kayışı ile arabada bile 120 dakika gibi kısa bir sürede şarj olabiliyor. Sesle arama ve diğer akıllı telefon ses komutlarını kolaylıkla destekleyen Explorer 500, her iki kulakta da rahatlıkla kullanılabiliyor. Enerji tasarrufu sağlayan DeepSleep modu sayesinde pilini de koruyan Explorer 500 USB şarj kayışı ile kolay erişebilirlik sağlıyor.

Müzik, çağrı, GPS yönlendirmeleri ve daha fazlasını duyacağınız Explorer 500, güç açma/kapama, telefon bağlantısı, düşük batarya, batarya şarjı, minimum/maksimum ses bildirimlerini de üç farklı dilde kulağınıza fısıldıyor. Explorer 500'ün usb şarj kablosu, mıknatıs özelliği ile katlanarak çantaların tutma yerlerine ya da anahtarlıklara da asılabiliyor, mobil kulaklığınızı kolaylıkla taşımanıza olanak sağlıyor.

İki telefon tek kulaklıkta

Plantronics'in yeni kulaklığı Explorer 500 ile aynı anda iki telefonu da bluetooth ile eşleştirebilir, çağrıları herhangi birinden yanıtlayabilirsiniz. Güç, ses kontrolü, son numarayı tekrar arama ve ses kontrollü akıllı telefon yardımcısı etkinleştirme gibi kumandaları bulunan Explorer 500, gürültü engelleyici çift mikrofonu ile de karşı tarafa temiz bir ses akışı sağlıyor.

Plantronics'in Explorer 500 mobil kulaklıklarını Hepsiburada, Lydia, Troy ve belirli Turkcell ve Vatan Bilgisayar mağazalarında bulabilirsiniz.

Plantronics Explorer 500 satış fiyatı 179.90 TL'dir.

Okuyucu Yorumları