Plantronics kulaklıklar tanıtıldı

Multimedya Bilgisayar, Plantronics marka kulaklıkların Türkiye basın lasmanını gerçekleştirdi.

Plantronics kulaklıklar tanıtıldı

İlk hafif komünikasyon kulaklığını 1962 yılında satışa sunan Plantronics, mobil telefon kulaklıkları, bilgisayar uygulamaları için PC kulaklıkları, ev ve ofis kullanımı için kablolu ve kablosuz kulaklıklar üretmektedir. Merkez ofisi California’da bulunan Plantronics’in 19 farklı ülkede satış/pazarlama ofisi bulunuyor.

Plantronics Akdeniz Bölge Müdürü Oscar Pato’nun da hazır bulunduğu toplantıda Plantronics’in var olan ürün yelpazesi ve 2006 yılında satışa sunacağı yeni ürünleri tanıtıldı. Toplantıda en çok dikkat çeken ürün, Türkiye’de Nisan ayında satışa sunulacak olan Plantronics Pulsar 590A Bluetooth kulaklık oldu. Kablosuz olarak dizayn edilmiş ürün bluetooth destekli telefonlarla veya PC,TV,DVD , MP3 çalarlar ile birlikte kullanılabiliyor. Müzik dinlerken veya film izlerken gelen telefon çağrıları da tek tuşla geçiş yapılarak alınabiliyor. Pulsar 590A 12 saate kadar konuşma süresi ve 10 saate kadar dinleme süresine sahip.

2006 yılında Türkiye pazarında çok daha yüksek ciro beklentileri olduğunu açıklayan Oscar Pato giriş seviyesi ürünlerinde muadilleri ile karşılaştırıldığın da daha uygun fiyat ve ekstra özellikler sunan Explorer 320 bluetooth kulaklık ile çok ciddi satış adetlerine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Kulaklık pazarının tüm dünyada her geçen gün büyüdüğünü ve Plantronics’in genişleyen ürün yelpazesi ile tüm kullanıcıların ihtiyaçlarına cevap vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Okuyucu Yorumları