Plantronics trafik kazalarını önlüyor

Plantronics, Voyager Legend'ı özellikle trafikte seyir halindeki sürücülerin beğenisine sunuyor.

Sürücü dostu Plantronics

Kulaklık markası Plantronics, Voyager Legend'ı özellikle trafikte seyir halindeki sürücülerin beğenisine sunuyor. Trafikte seyir halindeyken, cep telefonu ile konuşmak çok sayıda çevresel uyarıyı gözden kaçırmanıza sebep oluyor, trafik kazalarını da beraberinde getiren bu duruma Plantronics Voyager Legend ile "dur" diyebilirsiniz.

Trafikte sürücülerin dikkatinin dağılmaması hayati önem taşıyor. Araba kullanırken sürücülerin dikkatini dağıtan sebeplerin başında ise cep telefonları ile yapılan görüşmeler geliyor. Plantronics geliştirdiği Voyager Legend kulaklık ile bu dikkat dağınıklığının önüne geçiyor. Plantronics'in ürünleri arasında bulunan Voyager Legend bluetooth kulaklıkları, geliştirilmiş teknolojisi ile telefonunuza dokunmadan çağrıları yönetebiliyor. Sesli komutlarla gelen çağrıları kabul edip reddedebileceğiniz gibi arayan kişinin kim olduğunu da Voyager Legend kulağınıza fısıldıyor.

Üç adet mikrofonu bulunan Voyager Legend, paslanmaz çelik rüzgar perdeleri ile dış sesleri filtreleyerek karşı tarafa sadece sizin sesinizi iletiyor. Araç içinde seyir halindeyken ya da gündelik hayatta kolaylıkla kullanabileceğiniz, sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı Voyager Legend, bu özellikleri taşıyan ilk bluetooth kulaklık olarak ön plana çıkıyor.

Plantronics Voyager Legend bluetooth kulaklık 349 TL'dir.

Okuyucu Yorumları