Plantronics'ten İnovatif Titreşimli Kulaklık

BackBeat 105 modelini tanıtan Plantronics, üstün ses kalitesi ve titreşim özelliğini boyundan askılı tasarımla sunuyor.

Plantronics'ten titreşimli kulaklık

Kullanıcıların isteklerini tasarımlarına taşıyan Plantronics, üstün ses kalitesiyle inovasyonu BackBeat 105 modeliyle birleştirdi. Boyundan askılı kulaklık zarif ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. Bluetooth teknolojisiyle eşleştirdiğiniz telefonunuza gelen aramaları yanıtlayabildiğiniz kulaklık, aynı zamanda kaliteli ses derinliği ile müzik dinlemenize olanak sunuyor.

BackBeat 105'in çağrıları yönetmek üzere üzerinde konumlandırılmış tuşları, müzik dinlediğiniz sırada da şarkı geçişleri, ses açıp kapama gibi diğer fonksiyonları üstleniyor. Bluetooth teknolojisi ile kullanıcılara özgürlük ve kolay kullanım imkanı sunan kulaklık, çoklu nokta teknolojisiyle iki telefonla aynı anda veya Bluetooth teknolojisine sahip cihazlarla senkronize olabiliyor.

Plantronics'ten İnovatif Titreşimli Kulaklık

BackBeat 105 modeli, boyundaki esneyebilen askısı sayesinde gelen çağrıları titreşim özelliği ile bildiriyor. Tasarımındaki detaylarla konforlu ve rahat kullanım imkanı sunan kulaklık, üç farklı boyutta kulakçık seçeneğiyle her kulağa uyum sağlıyor ve 10 metrelik çekim alanıyla müzik keyfinin ve telefon görüşmelerinin özgürce yapılabilmesini sağlıyor. 8 saate kadar konuşma veya müzik dinleme süresiyle BackBeat 105, 90 dakikada tamamen şarj olurken 10 gün boyunca bekleme özelliğiyle pil ömrünü koruyor. Kulaklığı kullanmadığınız anlarda ise manyetik yapısı sayesinde kulaklığın düğümlenmesi sorunu ortadan kalkıyor.

Plantronics BackBeat 105 Fiyatı

Plantronics'in inovatif BackBeat 105 bluetooth kulaklığı KDV dahil 199 TL'dir.

Okuyucu Yorumları