Plantronics'ten PlayStation'a Özel Kulaklık

Plantronics, Playstation 4'e özel bir kulaklık geliştirdi.

PlayStation'a özel kulaklık

Teknoloji çağının yeni trendlerden biri de konsol oyunları. Oyunlardaki gerçekçi grafikler ve sesler, oyun müdavimlerinin ilgi odağı oluyor. Plantronics tarafından geliştirilen yeni RIG 400 HS model kulaklık sayesinde konsol oyunlarındaki keyfinizi ikiye katlayacaksınız. Plantronics'in RIG serisindeki önceki modellerinde görülen modüler yapı RIG 400 HS modelinde de devam ediyor. Ergonomik kafa bandı ve mikrofon ile kendi ihtiyacınıza göre kullanabileceğiniz kulaklıklar, tasarım ve geliştirilmiş ses performansıyla farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Oyunlar hiç bu kadar gerçekçi olmamıştı

Playstation 4 'e özel olarak tasarlanan Plantronics RIG 400 HS, konsol oyunlarındaki sesleri temiz ve net bir şekilde duymanızı sağlıyor. Plantronics kalitesiyle geliştirilen kulaklık, farklı oyun kategorilerinde benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Oyunlardaki en küçük ayrıntıyı dahi kulağınıza taşıyan RIG 400 HS ile konsol oyunlarında farklı bir tecrübeye tanık olacaksınız. Oyun tutkunlarının en çok dikkat ettiği ağırlık ve konfor detaylarına kalıcı bir çözüm bulan RIG 400 HS'nin ergonomik tasarımı, hafif yapısı ve ayarlanabilir kafa bandı uzun süreli kullanımlarda dahi kulağınızı yormuyor.

Yarıştan, spor oyunlarına, maceradan, aksiyon oyunlarına kadar pek çok oyunda RIG 400 HS'nin farkını hissedeceksiniz. Takım oyunları için de çıkarılabilir boom mikrofona sahip olan RIG 400 HS ile ekip arkadaşlarınızla kesintisiz iletişim kurabilirsiniz. Çevresel sesleri izole edip karşı tarafa net bir ses akışı sağlayan mikrofonu bulunan RIG 400 HS, uzun kablo avantajıyla da oyun oynarken hareket alanınızı daraltmıyor.

Oyun severlerin yeni gözdesi olacak RIG 400HS kulaklıklara Hepsiburada.com ve D&R mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Plantronics RIG 400HS'nin satış fiyatı KDV dahil 269 TL'dir.

Okuyucu Yorumları